Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4689352 www.bgdnes.bg

"Като две капки вода" нагласен за Азис

Георги ИВАНОВ

Предаването на Нова тв "Като две капки вода" е нагласено за Азис, алармираха читатели на "България Днес". Причината е, че уж "случайно" на фолкпевеца се пада да имитира все певци, които са му любими. Като се започне с Лили Иванова и се стигне до Майкъл Джексън, на когото чалгарят е лют фен.

Джако е любимият изпълнител на Азис още от дете, твърдят негови бивши съученици от столичното 46-о училище пред вестника. От най-ранна възраст ромския славей подражавал на кумира си, знаел всичките му песни и ги пеел непрекъснато, а и умеел да имитира до съвършенство танците на покойната американска звезда, включително и емблематичната лунна походка.

Реклама

"Още от ученическите години Васко беше много добър имитатор на Майкъл Джексън - твърди неговият бивш съсед по чин в школото Емил. - По някои предмети, като по химия и математика, които не му вървяха особено, учителките, вместо да го изпитват, го караха да пее и танцува и така спасяваше слабите оценки. Как пък стана така, че сега "случайно" му се падна да блесне в ролята на Джако? Никой не може да ме убеди, че тая работа не е нагласена. Това е направено, защото Ненчо Балабанов вече стана любимец на публиката и само с нещо любимо на Азис той може да наклони везните в своя полза."
"Като две капки вода" вече си спечели доста критики не само с разпределението на ролите, но и с водещите и журито. Азис бе един от охулените, защото представял изявите си ориенталски. Другите са Джуджи, защото рекламирала "На кафе", Жана Бергендорф от "Х фактор", както и Нона Йотова заради гаджето й Богомил Бонев.

Емил Димитров-син: Не съм обиден на Криско

"Не се чувствам обиден по никакъв начин, че Криско имитират баща ми в "Като две капки вода". Няма от какво да се обиждам" - това сподели пред "България Днес" Емил Димитров-син.

Преди две вечери рапърът Криско имаше за задача да влезе в образа на великия български певец, изпълнявайки песента "Нашият сигнал".

"Приятно изненадан съм от представянето на Криско, имитирайки баща ми. Не казвам, че е добро или не е, просто ме изненада" - твърди Емил Димитров-син, категоричен, че в изпълнението на рапъра няма нищо нередно и не може дори и да става въпрос за някакъв вид гавра с паметта на баща му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама