Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4689395 www.bgdnes.bg

Крадец в екипа на Слави

Крадец може да се е внедрил в екипа на Слави. Само за броени дни няколко неприятни случки застигнаха хората на Дългия. Първо Йордан Йончев-Гъмзата се раздели с един от своите уникални тромпети, цената на който е няколко хиляди лева. След това новата песен на шоумена изтече в интернет.

"Откраднаха тромпета от колата ми. Който го е взел, моля да го върне. Надявам се, като разберете, че не може да свирите на тромпет, да го подхвърлите някъде с една бележка. Имам няколко тромпета, но този ми беше любим. Този е първият такъв за Източна Европа и може би няма друг като него. Няма къде да го продадат" - почти се разплака в ефир Гъмзата, но инструментът все още не е върнат.

Реклама

Екипът на Слави бе застигнат и от друга неприятност. Новата им песен "Алелуя" изтече в интернет. Никой от екипа на Трифонов не знае как песента е попаднала в сайта и кой я е публикувал, а Трифонов се опасява, че някой от екипа му може да го е предал.
"Хакнали са компютъра на Евгени Димитров-Маестрото", разкри и самият Трифонов.

Всичките неприятни случки се случват малко преди дългоочаквания концерт на "Ку-ку бенд" в "Арена Армеец". Слави е притеснен, че много хора им завиждат и не им мислят доброто. Заради лошия късмет в последните седмици Трифонов е станал суеверен. Дългия признава, че никога не е вярвал в знаците на съдбата, но все по-често тя го изненадва неприятно. За да се предпазва от повече злополучия, водещият е вързал червен конец на ръката си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама