Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4700698 www.bgdnes.bg

Примата Лили Иванова: Господ реши да остана сама

Лили АНГЕЛОВА

"Господ реши да остана сама. Три пъти съм се женила, четвърти не ми е необходим. Всички мъже са се прикривали зад моето име. И не вярвам, че ще намеря мъж, който да не е такъв. Ако Господ беше решил, че има такъв човек за мен, той би устроил среща между нас."

Това споделя голямата звезда на българската естрада пред петербургския вестник "Невское време".

Реклама

Примата на българската естрада рядко говори пред медии, особено в България. Лили от десетилетия е една от обичаните певици в Русия и винаги предпочита да се разкрива пред техни журналисти.

"Винаги ще помня, че моята кариера най-силно се развива след един международен конкурс за естрадни песни в Сочи в средата на 60-те. Именно след това в България узнаха за мен", казва примата.

Изпълнителката обяснява, че в решителни моменти се доверява на астролог, учил в Москва.

"Имам си личен астролог. Той постоянно ме предупреждава за възможните неприятности или загуби. И неговите прогнози са изключително точни, убеждавала съм се неведнъж."

Доказателство за думите й е и фактът, че само преди две години, когато бе големият й концерт в "Арена Армеец", Лиленце-пиленце избра датата за изявата, номера на песните, дори начина, по който ще изглежда, след съвет със звездоброеца си.

"Така е. Лили е суеверна и много вярва в цифрите и астрологията. Но това я прави още по-успешна", сподели за странностите на естрадната ни прима и певецът Стоян Захариев, който по това време бе организатор на концерта й.

След две седмици, точно на рождения си ден, примата отново ще вдигне публиката в "Лайф клуб" с хитовите си парчета. За датата на концерта певицата също се е консултирала с астролог. След изявата на рождения си ден Лили тръгва на турне в страната.

Реклама

"Най обичам да съм сама след концерт. Като се прибера в моя апартамент, чувствам такова блаженство - тихо е, уютно и никой не ми липсва, никой не пристига за автографи. От мен не се изисква да се напрягам", обяснява още пред вестника примата на родната естрада. И допълва: "Аз съм търпелива, но мога да стана и свирепа. Три пъти съм се женила, четвърти не ми е необходим. Всички мъже са се прикривали зад моето име. И не вярвам, че ще намеря мъж, който да не е такъв. Ако Господ беше решил, че има такъв човек за мен, той би устроил среща между нас", разяснява най-голямата ни звезда.

Лили Иванова е категорична, че спадове в кариерата си трудно допуска именно заради желязната дисциплина и характер, които има. "Не съм имала спадове. Всеки човек има личен избор в живота си - пътища много. Хората днес имат много възможности за развлечения, но избират да дойдат на моите концерти. Това изключително ме радва", обяснява певицата.

Колкото до факта, че на нейните 70 години певицата изглежда като на 40, Лили не за първи път разкрива тайната на красотата си.
"Необходим ми е 10-часов сън, той ме зарежда. За формата си се грижа, като правя гимнастика всеки ден. Не ходя на фитнес, не използвам тренажори. Никога не съм пила и не съм пушила. Не ям сладко, солено, месо само на празници. Но обичам мляко", обяснява добрата си форма Иванова. Преди концерт примата яде черен шоколад, мед и вода и не спира с репетициите.

"Често си говоря по телефона с приятели от Русия. С Йосиф Кобзон с жена му и дъщеря му, с Ала Пугачова, с Лайма Вайкуле. Имам много приятели по цял свят. Обичам да съм сама, но никога не съм била самотна", споделя още Лили Иванова пред руската преса.

Единственият верен мъж - озвучителят

"На всяко мое пътуване ме съпровожда озвучителят ми Ангел Попов. Той е с мен от 17 години и ми е най-верен", споделя още певицата в интервюто пред руската медия.
Запознати с одисеята между двамата разказват, че певицата му обещала авторските текстове на част от парчетата си, когато Ангел се пенсионира и не може повече да пътува с нея.

"Това ще ми е достатъчно да изживея живота си. Но за Лили бих дал всичко", неведнъж е споделял Ангел Попов.

Реклама
Реклама
Реклама