Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4700915 www.bgdnes.bg

Любовница на Валери НАЛАЗИ КЪВАНЧ

Моника Валериева се оказа опасно близо до турската суперзвезда Къванч Татлъту!

Двойничката на Николета Лозанова (и още - любовница на Валери Божинов и бивша най-добра приятелка на Андреа) от няколко седмици е в Турция. Обикаля Истанбул и района с приятелката си Елеонора, която също си пада по лъскавия живот.

Реклама

Преди няколко вечери двете мацки се натокали яко и отишли на пищен купон в центъра на Истанбул. Докато си търсели милионерска компания, двете попаднали на... Къванч!

Звездата от "Север Юг", "Забраненият плод" и "Перла" бил приятелски настроен и не звездеел излишно. Нашенките успели да разменят по няколко думи със секссимвола, казали си "наздраве". Даже си направили снимки за спомен с мократа мечта на половин България.

Моника крие своя фотос с Къванч - пусна в интернет само снимката на приятелката си. Злите езици веднага заподозряха, че Валериева си има ново, много ревниво гадже, пред което тя се опитва да пази имидж. Снимка с красавец като Къванч би била повод за голяма разпра, от която Моника се пази.

Някои твърдят, че двойничката на Ни Ло успяла да вземе телефона на Татлъту с цел уреждане на среща "по-така". Това обаче са пълни глупости - феновете на актьора много добре знаят, че когато стане дума за жени, той не пада под Мис свят или поне Мис Турция. Нашата силиконова прелест просто не му е в категорията дори и Къванч да беше свободен. А той не е. От две години е във връзка с модната дизайнерка и невероятна красавица Башак Дизер.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама