Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4702685 www.bgdnes.bg

Хванаха Преслава на калъп

Фолкпевицата Преслава бе спипана да се натиска с непознат мъж във варненска дискотека.

Преди дни Преси имала участие в морската ни столица. Посетители на заведението разказват, че изпълнителката се появила във видимо добро настроение. Цяла вечер тя се забавлявала, а накрая се усамотила в едно от сепаретата.

Според списание "Стори" мъжът с нея е 24-годишният Христо Попов. Двамата имат и снимки как се отдават на интимности в клуба. По тях може да се съди, че изпълнителката няма никакви задръжки да се целува с него пред погледа на смаяните й фенове.

Реклама

Двамата се целували и прегръщали пред гостите на заведението, а след като певицата свършила с ангажиментите, дори напуснали заедно. Младият бизнесмен е неизвестен в публичното пространство, не е ясно и с какъв точно бизнес се занимава.
"Има пари, но не знаем откъде. Всяка вечер е по заведенията, черпи приятели", разказват служители на варненското заведение.

Само преди дни съседи на Бирмата свидетелстваха пред "България Днес", че двамата с Преслава отново живеят заедно в къщата на милионера край Симеоновско шосе в столицата. Самата Преси не крие честите си скандали с Бирмата. Двамата ту се разделят, ту се събират.

"Ако тя се опитва да върти двама, ще има много сериозни неприятности с Жоро. Той буквално ще полудее", опасяват се негови приятели. Те припомнят, че предният скандал между двамата е заради колегата на Преси - Фики Стораро.

"Боят в Студентски град стана, защото Жорко видя с очите си как тя се натиска с Фики. Сега ще стане още по-страшно", убедени са от обкръжението на бизнесмена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама