Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4711900 www.bgdnes.bg

Ицо Стоте манекенки пак излъган

-Ицо Стоте манекенки отново удари на камък в опитите си да усмири палавата Биляна Евгениева и най-сетне плеймейтката да се кротне до него, научи "България Днес".

Скандалната перничанка изцяло е олицетворение на старата максима, че вълкът козината си мени, но нрава - не.

Реклама

Малко след като прибра изпадналата е немилост силиконка и дори я снабди с чисто нов скъпарски джип, Сираков пак стана за посмешище из светските среди, издават запознати пред вестника.

Плеймейтката бе засечена в чалготеката на фолкпевеца Константин да кърши снага пред погледите на загорели паралии. Очевидци споделиха пред "България Днес", че Евгениева по никакъв начин не е показала, че е сериозно обвързана, а дори напротив - флиртувала е на воля с непознатите господа.

Оказа се, че Биляна хич не се е и опитала да спази обещанията, които даде на Ицо, когато го молеше на колене за прошка, а дори напротив - пак му върти предишните си номера.

Най-куриозното в случая е, че именно в дискотеката на фолкпевеца преди около половин година Биляна се заби с Благо Джизъса. След скандалните снимки на плеймейтката с футболиста и кратката авантюра на прелюбодейците, Сираков изхвърли Биляна на улицата и оттегли предложението си за брак, което й беше отправил малко преди това.

Останала сама и без пукнат лев, месеци наред Евгениева вееше силикона си само в родния Перник, опитвайки се да прелъсти някой местен паралия, докато Стоте манекенки не реши да й даде още един шанс.

Този път обаче Ицо няма да е така благосклонен към любимата си и шавливата моделка не я чака нищо друго освен дълго заточение в провинцията.

Реклама
Реклама
Реклама