Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4712122 www.bgdnes.bg

Крисия сменя Папаризу на концерта на Слави

Лили АНГЕЛОВА

10-годишната звезда Крисия Тодорова ще смени гръцката хитова изпълнителка Елена Папаризу в концерта на Слави в "Арена Армеец" на 25 април, научи "България Днес". Крисия ще изпее популярната балада на певицата и Трифонов – "Защо", и вече е готова със своята част от песента.

"В момента Крисия е при приятелката си Симона в Свищов на гости. След празниците тя ще пее на концерта на Хари Ешкенази в Разград", обясни майката на талантливото дете - Ангелина Попова, пред "България Днес".

Реклама

Българската звезда, класирала се на второ място на "Евровизия", продължава да се учи от любимката си Риана на сценично поведение, а двете с приятелката й Симона, която също пее, го играят "врагини".

"Обичаме да се правим - тя на Бионсе, а аз на Риана. Това много ни забавлява", споделя Крисия.
Освен това двете решили да боядисват заедно яйцата и после да ги рисуват с лакове за нокти.

"Единствените дни, в които си почивам и нищо не върша - не пея, не танцувам, са Великден и Рождество. Обикновено тогава не приемам участия, за да си почина", споделя талантливата Крисия.

През другото време тя постоянно е заета с уроци по танци, солфеж и проби за дрехи, с които ще се изяви на концерта на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" след две седмици. Очаква се Крисия, Тереза и г-н Митко Андреев да са една от главните атракции в шоуто, което ще покаже Дългия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама