Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4717721 www.bgdnes.bg

Маша без Григор за ЧРД

Теодора Иванова

Мария Шарапова ще е сама на рождения си ден. В неделя половинката на Григор Димитров навършва 28 години, но няма да бъде със своя любим.

В момента с българина ги делят хиляди километри. Най-добрият ни тенисист е в Монте Карло, където участва в турнира от сериите "Мастърс". Маша пък си е в Манхатън Бийч, Лос Анджелис, където лекува травма. Рускинята използва времето и за да се види с някои приятели, както и да посети няколко светски събития. Преди ден Шарапова бе на вечеря с британеца Кристофър Бейли, който е шеф на модния гигант „Бърбери“. Задушевното парти бе организирано от списание "Вог".

Реклама

Шарапова отказа да участва в тима на Русия за "Фед Къп" заради травмата си. Тя изрази надежда да е готова за турнира в Щутгарт, който започва в понеделник. Поне на този етап участието й е под сериозна въпросителна, защото Маша все още не е подновила тренировки. Ако все пак успее да се оправи, има минимална надежда да се събере с Гришо за рождения си ден. Иначе следващият им общ турнир е едва през май в Мадрид.

Самият Димитров още не е решил с какво ще зарадва половинката си за рождения й ден. Той е максимално затруднен, тъй като Шарапова на практика има всичко. Той се чуди дали да я зарадва с поредното дизайнерско бижу, или да е нещо по-сантиментално. Един от последните му дарове към Маша бе красив пръстен на българска дизайнерка.
Преди година Григор и Мария отново бяха разделени на рождения й ден. Тогава двамата се видяха в Париж след отпадането на Димитров в третия кръг на турнира в Монте Карло и преди старта на нейното участие в Щутгарт.

Шарапова вече се похвали, че получава поздравления за наближаващия й рожден ден. Тя получи безброй картички от свои фенове и голям букет от близка приятелка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама