Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4718220 www.bgdnes.bg

Карък тормози Нона Йотова

Изгоряла крушка стана причина за провален спектакъл на едни от най-известните ни актриси. Зрителите вече за втори път безуспешно се опитват да видят премиерата на Силвия Лулчева, Нона Йотова, Нети, Стефания Колева, Кристина Янева и Искра Ангелова в постановката "Красиви тела" на режисьора Влади Люцканов. Представлението се играе в Младежкия театър, но заради технически проблеми не може да види бял свят.

"Една малка изгоряла крушка, решаваща играта в представлението, не ни позволи да излезем на сцената и да се радваме на щастието да сме актриси в чудесен спектакъл и да го споделим с хора, които са отделили време и средства, за да живеем в театъра", разочаровано сподели след поредната драма Нона Йотова. Актрисата сама се оплакала на колежките си, че причината за лошия късмет е в нея.

В последните месеци Нона няма късмет и с участието си в предаването "Като две капки вода". Тя влезе в риалити шоуто на Нова телевизия като основен фаворит за първото място. Превъплъщенията й в различни образи изобщо не се получават.
"Все не мога да уцеля образа както искам, пея фалшиво от притеснение", казва Нона.
Въпреки актьорските си умения Йотова продължава да е една от най-критикуваните участнички в предаването заедно с Джуджи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама