Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4722125 www.bgdnes.bg

Новият на Мартина проговори: Слави не ме е заплашвал

Новият любим на танцьорката Мартина, прочула се като последната жена, докопала се до кревата на Дългия, проговори за първи път пред "България Днес" за отношенията си с шоумена.

"Слави Трифонов не ме е заплашвал! Никога не съм получавал и намек, че ще се случи нещо с мен. Това са глупости, за които дори не си заслужава да се говори повече" - заяви категорично младият боксьор Коко Колев.

Реклама

Както "България Днес" първи писа, истината за отношенията между засуканата балерина и треньора по бокс е много по-различна от случайна креватна авантюра. Мартина е кръшкала на Дългия в продължение на две години, изкусно оплитайки в мрежите си както шоумена, така и младия спортист. За двегодишната връзка на балерината с Коко разкри неговият дългогодишен треньор Албен Белински, който е първият българин със световна титла по кикбокс.

Сред множеството спекулации в медиите около отношенията в любовния триъгълник на няколко пъти се появи информацията, че Трифонов се заканвал сериозно и в най-скоро време да отмъсти на младото боксьорче, че толкова нагло му отмъкна любимата. Дългия, разбира се, нямало да се изправи лице в лице с атлетичния Коко, а щял да изпрати хора, които да свършат мръсната работа.

Колев категорично отрече да е получавал каквито и да било заплахи и дори приема подобни новини през смях. В същото време боксьорът избягва да говори за любимата си. Мартина и Коко се опитваха да запазят връзката си скрита, но медиите ги надушиха и истината лъсна наяве.

Боксьорът бил проблемно момче, когато се преместил в столицата от провинцията, но бързо успял да се промени най-вече заради любовта си с Мартина. За това разказа пред "България Днес" треньорът му Албен Белински, който е дал всичко от себе си да помогне на Колев да се промени в положителна насока. Срещайки балерината, младият боксьор категорично решил, че загърбва миналото и започва да живее на чисто, за да докаже, че е достоен за танцьорката.

Разбирайки за системните изневери на Огнянова, Слави моментално я изгони от шоуто си. Стана ясно, че Мартина вече не е част от балета на Дългия, след като името й беше изтрито от финалните надписи на предаването.

Реклама

Връзката на Трифонов с балерината бе разкрита от папараците на "България Днес" през 2011 г. Мартина живееше охолно през последните години с парите на Дългия и дори се придвижваше с огромен лъскав джип. Високият стандарт на живот не я спря да потърси любовта другаде и в момента Огнянова живее с младия боксьор без грам угризения на съвестта. Въпреки че Коко, който отскоро се занимава самостоятелно като треньор, все още не е в състояние да осигури на балерината охолството, на което бе свикнала с Трифонов, по всичко личи, че Мартина се чувства щастлива с него. Според слуховете дори Огнянова и Колев очакват първи си наследник.

Въпреки поредното любовно разочарование у Трифонов е останала малка надежда, че все пак може да намери половинката си. Именно с тази цел Слави организира и кастинга за балерини в шоуто си. Дългия не се интересува толкова от танцувалните умения на кандидатките, колкото от физическите им дадености. Шоуменът не спира с опитите да намери нова Мартина, надявайки се този път да не се превърне отново в рогоносец.

Дългия на село заради Мартина

Преди известно време Слави Трифонов купи имот в комплекс "Делта хил" , който е до село Кладница. Луксозните къщи със собствени дворове от няколкостотин кв.м вървят около 200 000 евро, които Дългия е пръснал, за да може един ден да живее с любимата си Мартина на село. Според близки на шоумена именно танцьорката е настоявала двамата да се отделят някъде сред природата, далеч от медийното внимание и непрестанния интерес на околните към тях. Готов на всичко за своята любима, Слави е решил да изпълни желанието на Огнянова, но малко след това двамата се разделиха.

Реклама
Реклама
Реклама