Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4722874 www.bgdnes.bg

Тони Стораро глези жена си с шопинг

Въпреки непрестанните слухове, че изневерява на жена си с различни колежки от фолкгилдията, човекът глас Тони Стораро доказа, че има само една дама на сърцето му и това е съпругата и майка на децата му Валя.

Топпапараците на "България Днес" уловиха семейството на романтична разходка по бул. „Витоша“ в един от първите топли пролетни дни. Чалга певецът не пожали нито лев, за да угоди на половинката си, която се бе отдала на шопинг по магазините на родната Шан-з-Елизе.

Реклама

Най-доволна г-жа Стораро изглеждаше след покупката на марков парфюм, като на няколко пъти се посъветва с Тони дали ароматът наистина му допада. Изпълнителят също не можа да свали усмивката от лицето си, щастлив от факта, че е успял да зарадва дългогодишната си половинка и спътница в живота.

"Държат се за ръце, все едно са на 17 г. Гледай колко влюбени изглеждат. А тоя, синът им Фики, се чуди само в какъв скандал да се забърка", шушукаха минувачите, които разпознаха изпълнителя и жена му.

Освен в добро настроение Стораро изглеждаше и отслабнал поне с десетина килограма, което навежда на мисълта, че Тони няма никакво намерение да излиза от форма. Слуховете дори твърдят, че за да стопи излишните мазнинки, посещавал редовно фитнес залата, придружен от сина си Фики, само че нямал амбицията да става мускулест мъжага като младата надежда на „Пайнер“. Българският Василис Карас многократно е замесван в сексафери със свои колежки и фенки. Клюки за интимни отношения с Деси Слава, Джена и дори най-добрата му приятелка Софи Маринова обикалят медийното пространство от години, но певецът винаги е твърдял, че не би заменил Валя за нищо на света.

"Ожених се на 18 години, а жена ми беше девствена. Преди сватбата имах хормони, но се пазих за нея", признава Стораро преди време в свое интервю.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама