Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4722971 www.bgdnes.bg

Диляна Попова призна, че е била шута на Блатечки

Диляна Попова официално призна, че се е разделила с Асен Блатечки, от когото забременя и роди първата си рожба Борил.

Звездата от хитовите сериали "Стъклен дом" и "Революция Z" обяви, че при нея и Блатечки няма "щастлив край", а е имало само "щастливо начало". Хладно съобщава, че отношенията между нея и Асен са "прекрасни", и добавя, че "винаги ще бъдат такива".
Което в превод означава само едно - "Сбогом, Асене. Вече не те обичам както преди и никога в бъдеще няма да те обичам!".

Реклама

Диляна Попова твърди, че с Асен Блатечки се виждат всеки ден, но това е само и единствено заради малкия Борил.
Както "България Днес" първи писа, близка до звездното семейство разкри, че всичко е приключило. Всяка вечер Асен Блатечки се прибира при жена си Катерина, където спи и се опитва да си възвърне доверието й.

Тъй де, ако Блатечки и Диляна все още се обичаха и крояха планове за бъдещето, щяха да живеят под един покрив, нали?! Вместо това палавият актьор се прибра при жена си с подвита опашка и мили очи.

Диляна разказа, че за бебето се грижат само тя, сестра й, майка й или близка приятелка. И нито дума за Асен Блатечки.

"Можеш да го виждаш, но няма да оставаш сам с детето", категорична била Попова.
Сексапилната моделка призна и за друг слух - че са й откраднали колата. За нейно съжаление извършителят на престъплението не е открит и полицията вече не разследва случая. Диляна си прибрала застраховката и с парите си купила друга кола.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама