Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4724345 www.bgdnes.bg

Бербатови няма да делят имущество

Симеон ДЕМИРЕВ

Майката и бащата на Димитър Бербатов - Маргарита и Иван, няма няма да делят своето имущество след развода. Това разкри за "България Днес" съдийката по бракоразводното дело Вера Янева-Коева.

"Обявих решението си на 16 април - каза юристката. - В двуседмичен срок някоя от двете страни може да обжалва."

Реклама

Иван Бербатов живее в София. Той има имоти в село Марикостиново, които са наследство от неговите покойни родители. Маргарита живее в семейния апартамент в Благоевград.

Разводът бе по искане на Иван Бербатов. Като причина той изтъкна, че любовта между него и Маргарита е изчерпана.

"Делото е приключено без виновник. Като причина за раздялата между двамата съм изтъкнала обективни причини", допълни съдия Коева.
"България Днес" се свърза с адвокатката на Маргарина Бербатова - Албина Анева. Тя все още не беше получила постановлението на съдийката.

"Разбрах от медиите, че е излязло решение по делото - заяви юристката. - Все още не съм запозната с решението на Темида. След като видя официално решението, ще решим дали да обжалваме."

Малко вероятно е Маргарита да го направи. Тя не е заинтересована толкова много от делото по развода. Майката на нападателя на "Монако" не се появи на нито едно заседание. Тя бе привикана от съдия Коева, но Маргарита отказа да присъства.
Бракоразводният процес бе платен от бащата на Митко - Иван Бербатов. Той му е излязъл 50 лв., защото толкова е стойността на държавната такса за иска. Иван и Маргарина ще платят по 15 лв. за съдебни разноски.

Реклама
Реклама
Реклама