Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4729206 www.bgdnes.bg

Фолкът на бунт срещу Алисия

Време разделно настана във фолка!

Фолкпевици засилиха тежки обвинения една към друга и грозната истина лъсна наяве - Алисия създава напрежение в музикалните среди и играе подли номера.

Фолкпевицата Джина Стоева вчера обяви, че след 15 години съвместна работа напуска музикална компания "Ара мюзик". Причината - продуцентите й работели единствено за развитието на Алисия, а останалите изпълнители са пренебрегвани и захвърлени в забрава.

Реклама

"Преди няколко дни преустанових договорните си отношения с музикална компания "Ара мюзик". Поредицата от събития, пренебрегващи мен и моя професионален напредък, провокираха решението ми за тази съдбоносна крачка. Чашата преля това, че записахме дуетна песен със Стораро, а впоследствие разбрах, че Алисия е записала песента със Стораро", изригна Джина Стоева. И допълни: "Това съвсем не означава, че ще спра да творя и да радвам вас, моите фенове! Напротив, очаквайте скоро новите ми проекти, върху които вече работя!".

Не е тайна, че от години има напрежение в музикалната компания, защото Алисия се ползва със статут на суперзвезда и нейните прищявки се изпълняват. Според запознати Ася от Вакарел обирала каймака и винаги получавала най-добрите текстове и произведения на композиторите.

"Асето е огън, цялата фирма работи за нея! Лиска дава разрешенията какво да се случва. Моето предложение е "Ара мюзик" да бъде прекръстена на "Лиска мюзик". И даже много държа, ако се сменя името, да е моето предложение. Иначе пак ще се чувствам пренебрегната както обикновено", избухна на свой ред и Емануела, която също е част от музикалната компания. Тя не крие, че е в обтегнати отношение с Алисия, защото колежката й е била винаги лансирана от продуцентите.

Веднага щом чу нападките, Алисия също избухна.

"Предизвиквам Джина да каже била ли е нашата песен "Не давам да си чужда" някога предназначена за нея? Аз заставам твърдо зад думите си, че песента е поръчана лично от мен на композитора Радомир Кишев, и той също може да го потвърди", твърди бившата на Божинов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама