Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4730886 www.bgdnes.bg

Лили на диета на рождения си ден

Преварена вода, сурово яйце и мед. Това е менюто за рождения ден на примата на родната естрада Лили Иванова, която днес навършва 76 години. Причината е, че довечера Лили ще празнува със свои фенове на сцената на столичен клуб. Изпълнителката не почива дори на личния си празник и ще изпълни своите хитове пред избрана публика от 150 човека, които са платили по 100 лева, за да я слушат на живо.

Преди всяко участие Иванова спазва железни ритуали. Тя пие преварена вода и сурово яйце, което й помага за гласа. Не яде и не пие дори глътка вино, преди да пее, което означава, че няма да вдигне наздравица на празника.

Реклама

Самата Иванова често признава, че е отдадена единствено на работата си. Дълги години тя празнуваше рождения си ден единствено с импресариото си Стефан Зашев. Най-близкият човек на примата си отиде в началото на годината. Точно затова Иванова иска да работи на рождения си ден, за да не се разстройва за изгубения си приятел.

Веднага след концерта в столичния клуб Лили започва подготовка за турне, в което ще обиколи няколко български града. Първият й концерт е на 13 май в Свиленград, а билетите са разпродадени. Лили ще открие и залата „Арена Русе“ на 23 юли.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама