Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4735448 www.bgdnes.bg

Вучков запозна жена си с Лили

Лили АНГЕЛОВА

Проф. Юлиан Вучков запозна близката до сърцето си Диана Душкова с изключителната Лили Иванова навръх рождения й ден, научи "България Днес" от самата нея.

"Невероятно преживяване беше да се запозная с голямата ни певица на концерта й. Всичко на тържеството беше с мярка - сцената, външността й, поведението. Тази жена е класа, като нея няма втора", не пести хвалебствия жената до устатия професор.

Реклама

Примата на родната естрада стана на 76 години преди ден с концерт, на който бе поканила избрани свои гости. На тях Иванова изпя песните от последния си албум "Поетът", както и стари хитове в нов аранжимент. Както винаги, визията на Иванова бе перфектна - 18-сантиметрови токове, блестяща коса, малко грим, никакви излишни думи.

"Не знам да е имало специални подаръци до нея, но хората я изненадваха с любимите й шоколадови бонбони, торти и цветя. Любопитна подробност е и фактът, че последният й албум можеше да се закупи на винилова плоча", допълни още г-жа Душкова.
Тя бе особено впечатлена, че в клуба има много млади хора, които пеят всички песни с певицата. "Гледах им очите, толкова се радваха, че присъстват там", казва завършилата българска филология Душкова.

Сцена от шоколад и огромен микрофон под формата на торта – това беше само един от многобройните подаръци изненади за Лили Иванова.

След бутиковия концерт предстоят още няколко само през следващия месец. На 13 май Иванова ще пее в новата спортна зала в Свиленград и билетите за там вече са разпродадени. На 21-ви ще е в габровската зала "Орловец", а на 25-и в зала "Диана" в Ямбол. Междувременно ще пътува и до Великобритания, за да направи концерт на 16 май в лондонския клуб "Трокси". Той ще е в основната зала, която има капацитет за 2000 зрители. На нея са пели Клиф Ричард, Кларк Гейбъл и други величия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама