Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4735746 www.bgdnes.bg

Алекс отсвири Дългия

Елица Младенова

Алекс Раева пропусна грандиозния концерт на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“ в зала "Арена Армеец". Певицата, за която от години се говори, че е голямата любов на Дългия, се обадила на Евгени Димитров. Тя обяснила, че има свои концерт в Испания, чиято дата е определена отдавна. Тя се опитала да я промени, но организаторите отказали.

За разлика от Алекс останалите поканени от екипа бяха на линия. На сцената заедно със Слави излязоха Деси Добрева, Нели Петкова, Калин Вельов, Николай Арабаджиев, Лили Йончева, Георги Красимиров-Герасим. Сред публиката бяха майката и сестрата на Трифонов, като той им посвети изпълнението на "Ти си".

Реклама

Около 17 000 души пяха и танцуваха със Слави на първия голям концерт на бенда от 5 години насам. Шоуменът влетя в залата по своя запазен начин - качен на мощен мотор. Той се появи със зрелищна маска на лицето. Подобна използва главният герой във филма "Хищникът". Слави и компания изпълниха на живо безброй хитове, като на голяма част от тях той почти бе заглушаван от многобройната публика.

Трифонов излезе без очила в началото, но явно светлините пречеха на зрението му и той скоро сложи тъмните цайси. Една от изненадите в шоуто, което продължи повече от три часа, бе появата на Софи Маринова. Тя бе представена от Слави, като "неговата несбъдната любов за „Евровизия". Двамата изпяха песента си "Единствени", с която преди години участваха в конкурса. На сцената се качи и Крисия. Тя замести Елена Папаризу за песента "Why", a по-късно изпя и "Моя страна", облечена в рокля с националния флаг.

Слави бе крайно емоционален, като не пропусна да обясни, че всички трудности си струват заради моменти като този. На няколко път той свали очилата си, за да могат феновете му да видят колко е развълнуван.

"Моят живот и този на „Ку-ку бенд“ минават пред вас - сподели той - Не мога, а и не искам да го крия. Всичко, което направихме, всичко, което сме правили някога, е само и единствено благодарение на вас! Защото за какво са песните, ако никой не ги слуша, ако никой не познае в тях себе си, мечтите си, чувствата си! Но когато сме заедно, всичко има смисъл, благодаря ви."

Сред най-куфеещите на сцената бяха Деси Добрева и Лили Йончева, които в един момент дори останаха боси.

Реклама

Камен Во: Не бях в залата

Актьорът Камен Воденичаров, който бе дългогодишен партньор и добър другар на Дългия, призна, че не е присъствал в залата, защото никой не го е поканил.

"Не се сърдя на Слави, не може и да става дума, че съм му обиден, бесен, или нещо подобно" - категоричен бе пред "България Днес" Воденичаров. Той твърди, че няма вражда между двамата.

"Още се чуваме, поддържаме приятелски отношения. Защо не ме е поканил на концерта аз не мога да знам, а и никога няма да попитам. Това си е негово право и право на екипа му" - отсече Камен.

Освен Воденичаров нито един от актьорите от "Ку-ку" и "Каналето" като Марта Вачкова, Тончо Токмакчиев, Зуека не дойдоха в залата, за да чуят бившия си колега.

Реклама
Реклама
Реклама