Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4737399 www.bgdnes.bg

Босът на "Лудогорец" се глези с отлежало уиски

Голям ценител на марковия алкохол се оказа собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев. Най-нашумелият футболен президент в последните години е изкусен познавач на всякакви видове спиртни напитки.
Самият той не пропуска да надигне чашката винаги когато гледа мачовете на "орлите" от Разград. По време на домакинските срещи на "Лудогорец Арена" за него работи цял екип обслужващ персонал от кетъринга. Служители от бара на стадиона разкриха пред "България Днес", че Домусчиев най-често си поръчва отлежало 12-годишно уиски във ВИП ложите.
За да успокоява нервите и напрежението по време на мачове, бизнесменът пийва по няколко питиета. Разбира се, алкохолният естет никога не прекалява и винаги знае мярката си. След двубои не се качва сам на колата, а използва личните си шофьори.
Уиски на корем се е ляло и по време на участието на "Лудогорец" в груповата фаза на Шампионската лига. Домусчиев се е грижил отлично за консумацията на напитки от елитните му гости в ложите на Националния стадион "Васил Левски". Наблюдателните погледи дори са уловили, че и при трите домакинства на почивката бизнесменът се задържал по-дълго в зоната на кетъринга и винаги закъснявал за началото на второто полувреме.


Освен изтънчените уискита, отлежавали в дъбови бъчви, футболният бос е капацитет и по реномираните вина. Той предпочита червеното, но при весели поводи отваря и пенливо шампанско от най-класните марки. Самият Домусчиев не крие страстта си към чашката и дори възнамерява да строи свое шато с винарска изба. Той многократно е черпил и футболистите.
"В момента искам единствено да се качим горе и да празнуваме с момчетата, да изпушим по една пура и да отворим уиски. Запазили сме една дискотека в Разград, така че там ще празнуваме", каза президентът след спечелването на дебютната си титла в "А" група преди 3 сезона. 100 бутилки шампанско пък отвори той за отбора при първата победа на български тим в Шампионската лига, след 1:0 над "Базел" миналата година.
Когато на 6 февруари 2012 година на Домусчиев му се родиха близнаците Петър и Донна, той също не пропусна да почерпи отбора. Играчите и тогавашният треньор Ивайло Петев се облажиха с елитно червено вино.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама