Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4737735 www.bgdnes.bg

Мавриков правил секс с проститутка

Лили АНГЕЛОВА

"Най-нестандартното място, на което съм правил секс, е в коридора пред едно заведение. Там играехме с трупата по ирландски танци. Фиксирахме се с едно момиче и по време на почивката, без да си кажем и дума, отидохме и правихме секс."

Това споделя един от най-рейтинговите водещи на предаването "Резонанс" по "Евроком" - актьорът Васил Мавриков. Донжуанът на екрана споделя, че дори е бил с една от най-елитните, но вече бивша проститутка. "Голяма хубавица беше. С нея съм бил на капака на колата. Това се случи по пътя за Копитото на една отбивка, от която се вижда цяла София като на длан", смее се актьорът.

Реклама

Днес Мавриков е загърбил миналото си на ухажор, защото е щастлив татко на три момичета. "Три сериозни връзки съм имал в живота си, сега имам четири жени, като включвам и любимата си съпруга", смее се сценаристът и актьор във филма "Корпус за бързо реагиране". Ако си постави за цел, Васко може да е много досаден, обича да казва за себе си. "Такъв съм си, преди дори бях по-напорист. А като малък се биех постоянно със съучениците, но от глупост. Млатили сме се по повод и без повод, понеже ходихме на карате и си прилагахме наученото", връща се назад в годините Мавриков, чиято диплома от основното образование е 3,09.

"Слаб ми беше успехът, защото баща ми ме записа за машинист, аз го изкарах като на майтап това училище, но после завърших НАТФИЗ "Актьорско майсторство" и станах човек", споделя днес актьорът и член на партия "България без цензура" Васил Мавриков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама