Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4737776 www.bgdnes.bg

Зуека гледа бебето, Ани поработва

Лили АНГЕЛОВА

От известно време актьорът Васил Василев-Зуека се е заел с отглеждането на малкия си син Стефан през деня, научи "България Днес".

Ани Вичева, жената до актьора, започнала работа почасово и когато мъжът й не бил в репетиции, му оставяла бебето да го гледа.

Реклама

"Справям се страхотно като баща. Пускам на Стефан музика на Дико Илиев. Така спира да плаче и много се радва на ритмите. Това го правех още когато имаше колики, сигурно бебето ще стане танцьор", радва се таткото.

Като всеки актьор Зуека е суеверен. Когато тръгне да разхожда мъника, дори на собствената поляна пред къщи в село Лозен, той го правил с чанта на рамо. Наричал я "съкровищница в ход".

"Когато бебето кихне или му се запуши носът, веднага съм готов с капките - я за очи, я за нос, я памперс да сменя, ако се наака", разказва пред приятелите Зуека и веднага показва доказателството - сред творческия хаос в чантата вътре се мъдрели всякакви хапчета, памперси, биберони и капки. В моменти когато мъникът бива разхождан от сестра си Девина, Васко се заемал да майстори нещо с чук и пирони - любимото му хоби.

"Сега ще си правя масичка и столчета от дърво. Като ми дойдете на гости през лятото, вече ще ги имам", хвали се пред приятелите Васко.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама