Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4738897 www.bgdnes.bg

Крисия с препълнен график

Иво АНГЕЛОВ

Малката талантлива певица Крисия е с препълнен график от ангажименти за следващите няколко месеца. Това разкри пред "България Днес" нейният баща Марин Тодоров.

Момиченцето, което стана известно с участията си в "Шоуто на Слави" и за рекордно кратко време доби огромна популярност, е желана от множество места, където да пее.
"Програмата й е много натоварена и затова с майка й решаваме къде може да пее и на кои места можем да откажем да ходи. Факт е, че интересът към нея е много голям", добави гордият татко.

Реклама

Тодоров призна, че е имало покани Крисия да изнесе концерти в САЩ и Канада, но родителите й са взели решение тя да не пътува отвъд Океана.

"Вече наближава краят на учебната година и е хубаво Крисия да се съсредоточи върху ученето, за да завърши успешно и да не изостава от връстниците си. Затова и преценихме, че пътуванията до тези далечни държави ще й отнемат много време и ще я разконцентрират", каза още Тодоров.

Той вярва, че един ден талантливата му дъщеричка отново ще има шанс за концерти в САЩ и Канада и славата й вече ще се разнесе извън границите на България. Тя обаче ще продължи с изявите си в страната. Най-желаните песни, които искат от малкото момиченце, са "Детска планета", с която се яви на детската "Евровизия", "Моя страна, моя България" и "Една българска роза". Именно тези произведения са най-силните в нейния репертоар и затова са и най-предпочитани от хората, която я ангажират за участия.

Тодоров разкри и как се чувствала Крисия след концерта на "Ку-ку бенд", който се проведе само преди няколко дни в столичната зала "Арена Армеец". "Тя беше изключително развълнувана и разказа, че е изживяла голяма емоция да се качи точно на тази сцена. Не съм вярвал, че подобен концерт може да бъде организиран в България. Имах чувството, че съм на мероприятие с Мадона - толкова високо беше нивото", разказа бащата на Крисия. Детенцето му предизвика истински фурор с появата си на сцената и накара публиката да настръхне от изпълненията й. Крисия се подготвяше дни наред за концерта, който беше посетен от около 17 000 души.

В професионалната програма на Крисия има ангажимент дори за края на годината. Малката певица и талантливите пианисти Хасан и Ибрахим ще пеят на откриването на следващото издание на детската "Евровизия". Престижната музикална надпревара ще се проведе за първи път у нас на 21 ноември тази година. 13-ото издание на песенния фестивал ще бъде в зала "Арена Армеец".

Родителите на Крисия признават, че не я карат насила да пее или да се натоварва. Тя сама казвала дали се чувства добре и има сили. Ако се чувствала уморена, те не я принуждавали да хваща микрофона.

Реклама
Реклама
Реклама