Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4739107 www.bgdnes.bg

Фънки се гаври с Азис

Устатият Фънки все по-трудно прикрива непоносимостта си към Азис. Като жури в шоуто "Като две капки вода" на Димитър Ковачев му се налага всяка седмица да оценява превъплъщенията на краля на фолка. В началото Фънки се опитваше да е сдържан, виждайки, че всичките му останали колеги в журито хвалят изпълненията на Азис. Истината е обаче, че според Фънки ромският славей грам не може да пее, в визиите му често са комични. Музикалният продуцент все по-трудно крие пренебрежението си към певеца и целенасочено му дава ниски оценки.

В последното предаване на живо Фънки сравни Азис и Джуджи. Зрителите на шоуто знаят, че това от устата на Фънки е много голяма обида. Той не спира да се гаври с асистентката на Гала още от първия епизод. Басистът за пореден път оцени като посредствено изпълнението на Азис.

Реклама

Случката предизвика лавина от коментари в мрежата, в които се посочва, че колкото и да мрази чалгата, Фънки е повече от нахален и самонадеян. Голяма част от зрителите на "Като две капки вода" вече се надигнаха срещу него и дори искат да го изгонят от шоуто.

"Кой е този Фънки, че да оценява как пее Азис. Никой не може да му отрече, че е брилянтен певец", е само един от коментарите в полза на фолккраля в страницата на предаването.

Други пък посочват, че преди участието му в „Биг брадър“ дори не били чували за Фънки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама