Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4741041 www.bgdnes.bg

Алисия спи с продуцента си!

Изпълнителките от музикална компания "Ара" все по-силно надават вой срещу Алисия, научи "България Днес".

Сред певачките в музикалната компания все по-упорито се шушука, че Ася се ползва с доста по-специални привилегии от останалите, тъй като е любовница на продуцента Виктор Касъмов.

Реклама

"Как няма да пуска само нейни песни, след като Алисия му топли леглото. Това е ясно като бял ден" - категорични са колежките на изпълнителката.
Пред "България Днес" напусналата компанията Джина Стоева само намекна за любовната авантюра.

"Не мога да кажа защо е това по-специално отношение към нея. Някои хора твърдят за любовни отношения между двамата, но аз не мога да си позволя да говоря неща, в които не съм сигурна" - коментира Джина за връзката на Алисия с Касъмов.
За разлика от Стоева редица други изпълнителки на "Ара" са убедени, че Ася е любовница на продуцента и така се е уредила със звездната си кариера.
Фолкпевицата Емануела пък не се и опитва да прикрие негативните чувства, които изпитва към Алисия.

"Едно време беше много мила и лицемерна и обичаше всички. Изведнъж стана гнусна, гадна, долна твар" - избухна Емануела с коментар в социалната мрежа.
За никога не е тайна, че Емануела и Алисия са едни от най-хитовите изпълнителки в музикалната компания. Според колежките им обаче Ася няма нито един тотален хит за разлика от любимата на Митко Динев и единствено интимната й връзка с Касъмов я спасява в певческата й кариера.

Както "България Днес" първи писа, бившата на Ники Михайлов не поздравява колегите си и смята, че всеки друг изпълнител й е под нивото.

Оказа се, че Алисия се държи надменно не само с останалите чалгарки, но и със свои близки роднини. Около професионалните си успехи изпълнителката на "Палиш, палиш" не смята за нужно да поддържа връзка дори с хора от семейството й.

"Аз съм й роднина, а тя дори ми няма телефонния номер, въобще не съществувам за нея. Какво да се учудваме, че е ужасна с колегите си. Просто се е самозабравила" - коментира близък на певицата във Фейсбук.

Реклама
Реклама
Реклама