Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4762225 www.bgdnes.bg

ЛЮБО ЧУКА чука с чука

Внимание! Любо Чука развъртя чука!

Бившият бодигард и приближен на един от най-големите, опасни и издирвани подземни босове - Христофорос Аманатидис-Таки, показа на какво е способен.
Огромният ММА боец пусна клипче в интернет, на което се вижда как тренира. В първата част от видеото Любо прави набирания на лост, но малко по-тежки от нормалните - на кръста му се е виснал друг мъжага. Боецът успява да направи три набирания.
Втората половина на клипчето е далеч по-интересна и плашеща. Тук виждаме как Любо държи т.нар. вария - голям чук с дръжка към 80 см и тежка метална глава.

Бойният чук изглежда като клечка за зъби в ръцете на исполина. Без каквито и да е проблеми той го размахва и от обикновен инструмент чукът се превръща в опасно оръжие. Тренировката му се състои в удряне с чука по голяма гума от камион.
На клипчето се вижда, че с всеки следващ удар Любо Чука става все по-експлозивен и ядосан.

Реклама

Дали пък не си спомня "доброто старо време"? Все пак него от години насам го свързват с образа на тартор на "Бандата на чуковете". От ъндърграунда разказват, че в края на 90-те Любо и брат му Славчо оглавяват наказателната бригада на ВИС. Жертви на гангстерите, оцелели след побой, описват Любо Чука като изключително жесток и свиреп. "Бандата на чуковете" става известна в ъндърграунда с методите си рязане на пръсти, уши и други части от тялото. И естествено смазване от бой с чукове, откъдето тръгва прозвището им.

Напоследък гигантът се опитва да си изчисти имиджа и да се насочи към спорта и актьорството - той имаше малка роля в "Непобедимите 2", където беше пребит от Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама