Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4762243 www.bgdnes.bg

Депутат кара гол

Снимките на премиера Бойко Борисов "по мускул", които от години украсяват корици на списания и интернет пространството, се оказаха вдъхновение и за подчинените му. Това установи проверка на "България Днес" сред по-свободните фотоси на депутати от ГЕРБ и техни роднини.

Въпреки че по-възрастните избраници спират най-много до късия ръкав на тениската, по-младите не се свенят да се заголят досущ като лидера си. Пример за аналогична фотография е варненският депутат Павел Христов. Младият избраник, който е втори мандат в парламента от групата на ГЕРБ, се е снимал гордо как шофира гол до кръста ала турски тираджия, но с шапка на главата и тъмни очила.

Реклама

Парламентаристът събира и весели коментари заради автоснимката си по бицепси, тъй като не се намира на плажа. За разлика от него депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев също показва мускули, но на морето с половинката си и фотосът далеч не предизвиква същото веселие в приятелите му.

Не само депутатите си позволяват да показват плът, а и родата им. Красивата щерка на пловдивския избраник Стефан Дедев - Ивелина, преди време бе щракната в провокативна сесия по бельо и черни дантелени чорапи. Красавицата, която е модел, събра очите на пловдивчани и по време на конкурса "Мис Пловдив".

Не остават по-назад от лидера си Волен Сидеров и депутатите от "Атака". След като преди години се прочу с естетическа актова фотография, младите му подчинени в парламента не чакаха втора покана.

Първа за обичая си да се пече дибидюс на терасата призна бившата атакистка Калина Крумова, а синът й дори й направил снимка на балкона. Младата депутатка се бе ожалила, че откакто е в парламента, ще трябва да се пече по бански. Не закъсня и мъжката част от "Атака", след като ексизбраникът Иван Димитров лъсна гол до кръста на софра в компанията на други свои колеги, но с тениски.

Депутати коментират, че няма нищо срамно или лошо, че имат по-провокативни фотоси. Причината е, че първият гол депутат, сниман в историята, е българският избраник Вълко Нейчов, който още през XIX век се съблича за актова сесия в Париж, а снимките стигат и до Областното събрание на Източна Румелия. Голите снимки на Нейчов обикалят дори и банките на парламента в Княжество България, оправдават се избраниците.

Реклама
Реклама
Реклама