Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4762519 www.bgdnes.bg

Всички срещу Елен Колева

Елен Колева е най-големият аутсайдер в шоуто "И аз го мога", научи "България Днес".

Актрисата така и не успя да спечели сърцата на останалите участници в състезанието и в момента е в ролята на черната овца.

Въпреки непрестанните опити на Елен да се хареса на всички и най-вече на мъжката половина в шоуто, изкарвайки уж случайно силиконовите си прелести пред камерите, се оказа, че по този начин само трупа черни точки и по никакъв начин не може да предизвика внимание от страна на силния пол.
Огромното самочувствие на актрисата е причина никой да не я понася и да избягва контакти с нея.

Реклама

"Държи се надменно с жените, а пред мъжете показва голотиите си, за да се хареса. Това дразни всички и вече никой не я иска в предаването" - разказват хора от екипа, които ежедневно са свидетели на жалките опити на пищната брюнетка да спечели внимание.

За момента Елен няма никакви професионални ангажименти, а раздялата й с Александър Найденов-Майонезата я обрече на нищета и безпаричие. Бизнесменът се постара доволно да очерни името на бившата си изгора, разказвайки неподозирани и срамни тайни от миналото й.

"И аз го мога" се появи като спасителен пояс за изпадналата в немилост звезда, предоставяйки й последна възможност да покаже някакъв талант.
Както "България Днес" първи писа, присъствието на дискотечния бос и всеизвестен плейбой Петко Димитров в състезанието породи слуховете, че между него и актрисата ще прехвърчат искри. Предположенията за свалка между тях не се реализираха и се оказа, че дори напористият женкар не си пада по палавата Елен.

"Щом сваляч като Петко не може да я понася, значи Майонезата се е справил добре с опитите да я злепостави" - коментират колеги на Елен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама