Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4762559 www.bgdnes.bg

Азис ядоса „Ахат“

Славеят на попфолка Азис се забърка в неподозиран от него самия скандал.
По време на участието си в предаването "Като две капки вода" певецът се преобрази като Звезди от "Ахат" и изпълни хитовата песен "Черната овца". Кралят на чалгата остана доволен от изпълнението си.

"Смятам да започна да пея рок. В момента дори мисля за песен. Събрах момчетата и работим усилено", коментира самият той в шоуто. Азис ясно заяви желанието си песни като „Напипай го“ да останат в историята и вече да извисява глас на рок парчета.
Амбициите му разгневиха изпълнителите от група "Ахат". Фронтменът Денис Ризов засега пази мълчание и не иска да коментира чалгаджията. Звезди Керемидчиев, в чийто образ се превъплъти певецът от Костинброд, остана обиден.

Реклама

"Не мога да забраня на някой да ме имитира, колкото и това да не ми харесва. Това не е моето шоу, но за тази работа има адвокати", коментира Звезди. Самият той подчертава, че не иска да влиза в спор с продуцента Магърдич Халваджиян, но е потресен от изпълнението на Азис.

"Звезди, забранявай на тоя мазник да те имитира!!!Стига с тез лиготии вече!!!", са само част от коментарите на разгневени рокаджии във Фейсбук.


"Капките" с концерт в НДК

Точно месец след финала - на 23 и 24 юни, шоуто "Като две капки вода" ще направи два грандиозни концерта в Зала 1 на НДК. Поради огромния интерес на хилядите фенове и ограничените места по време на сезона концертите ще бъдат проведени във внушителната зала, която ще представи изпълненията на най-любимите участници от трите сезона на "Като две капки вода".

"Екипът, който ще участва в създаването на концертите, е същият – от гримьорите до техническите специалисти. Разликата е, че на тези концерти ще бъдат представени не само стари, но и невиждани до момента превъплъщения" - сподели продуцентът Маги Халваджиян по повод предстоящото събитие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама