Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4764940 www.bgdnes.bg

Волен чака момче от Деница

Момченце ще проплаче в ръцете на Волен Сидеров, радват се симпатизантите на "Атака".

Половинката му Деница Гаджева чака мъжка рожба и ще дари с нея партийния лидер през октомври, разказаха за "България Днес" депутати на националистическата партия. Младият господин ще проплаче в "Майчин дом", където Деница на няколко пъти е видяна по време на преглед. Красивата бивша депутатка е бременна в шестия месец със сина на Сидеров, а атакисти вече умуват за подарък на бъдещото семейство въпреки драмите на Волен с ЕС, Капка, НАТО и други евроатлантически тегоби.

Реклама

"Каква е за мен госпожица Гаджева, не е ваш ангажимент", коментира пред "България Днес" Сидеров.

Лидерът на "Атака" не каза защо благоверната му не идва в парламента, въпреки че е сътрудник на партията в събранието, но и не коментира бременността й. Според депутати от "Атака" Деница се е отказала от Народното събрание точно защото е била бременна.

"Тя и Волен не искаха да се стресира излишно. Знаете каква лудница е в парламента" - обясняват близки до двойката.

За разлика от войнственото отношение, каквото в началото проявяваше първата съпруга на Сидеров - Капка Георгиева, този път тя е като мед и масло за младото семейство.

"Ама какво лошо има?! Това е Божа работа, да са здрави и щастливи. Ако е вярно, те сами ще си кажат за бебето, аз против нямам", коментира Капка пред "България Днес".

Чаканото бебе ще е първото дете на Сидеров.

Реклама
Реклама
Реклама