Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4764978 www.bgdnes.bg

Ламбо пие торба с лекарства, кани родата на маратон

Лили АНГЕЛОВА

Актьорът Стефан Данаилов се "похвали", че пие торба с лекарства, и я показа на първия си клас ученици по актьорско майсторство, научи "България Днес". Те го посетиха у тях само преди дни.

"Мастера е уникален човек! Вдигна ни на крака от смях, постоянно разказваше вицове, освен това изглежда в блестяща форма", похвали Ламбо една от най-красивите му ученички Параскева Джукелова.

Реклама

Според учениците му Данаилов продължава да се вълнува от случващото се в театъра, а в киното вече имал две предложения. "Едното му е за Италия, но може би няма да пътува дотам, а другото е за български филм, който почва да се снима през лятото", издадоха част от плановете на Мастера неговите ученици. Освен че си побъбрили "по ученически", Стефан не свалял цигарата от устата си и се похвалил, че класът му ще участва в т.нар. студентски маратон през уикенда.

"Сега ще поканя родата и приятели, които искат да видят децата как играят, в събота и неделя в НАТФИЗ. Безплатно е. Класът ми е много добър, а децата са изключително талантливи, почти като вас", шегувал се Ламбо.

Според първите му ученици Данаилов препрочитал различни пиеси и смятал да се включи в някоя от предложените му през следващия сезон. "Ако съм жив и здрав, пак ще се пусна на сцената. Ще видите вие тогава конкуренция", споделил през смях Данаилов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама