Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4770781 www.bgdnes.bg

Марин Тодоров, баща на талантливата певица: Крисия е в стрес от клеветите!

Иво АНГЕЛОВ

- Г-н Тодоров, появи се информация, че имате кредит в размер на 2 млн. евро и от банката ви издирват, тъй като не си го плащате. Истина ли е това твърдение?
- Такава сума нито аз, нито семейството ми дължим. Някой ги е измислил тези 2 млн. евро. Аз имах такъв кредит в миналото, но не беше 2 млн. евро, а 2 млн. лева. И на 21 декември 2010 г. беше окончателно върнат, така че семейството ми няма подобно задължение. Ако трябва да съм още по-конкретен, точната сума, която изплатихме, беше 2 580 000 лева. Също така не е вярно, че съм измамил някого или банка, както напоследък се пише. И 10 лева да дължа на банка, пак ще ги дам, защото е невъзможно да се скриеш. А аз не се крия от никого. Нямам дългове и към хора и никой няма претенции към мен.

- Как ще коментирате слуха, че принуждавате дъщеря си Крисия да пее по кръчми, за да ви помогне да изплатите задълженията си?
- Това е абсурдно! Тя никога не е пяла по кръчми, задимени заведения или на някакви пияници. Тя винаги е пяла по концерти. Евгени Димитров-Маестрото е човекът, който отсява участията на Крисия. Той решава тя къде ще пее, а не аз. Това е заложено в 5-годишния договор, който нашето семейство е сключило със Слави Трифонов. Екипът му преценява къде ще ходи Крисия и не може баща й да я хване за ръчичката и да я заведе в някоя кръчма. Това е невъзможно, защото имаме договор, по който има и неустойки. Ние го спазваме и по никакъв начин няма да злоупотребим. Иска се нашето съгласие, но Слави и Евгени никога няма да позволят тя да отиде на кофти място. Там говорим за голям професионализъм - за да направят един концерт, оглеждат нещата в продължение на няколко месеца. Дори наскоро питах Евгени дали не му се изчерпва търпението, а той ми отговори, че така трябва да бъде, за да не се допускат грешки. Много нейни участия отказват, защото смятат, че е ненужно или се преповтарят някои неща. Самият аз като баща никога не бих я пуснал да пее в кръчма. Бяха писали, че пеела за 20 лева в кръчма. Това е несериозно дори да се коментира... Нито за 20 лева, нито за 500 лева бих я пуснал в кръчма. Като порасне и стане на 18 г., нека сама си решава какво да прави.

Реклама

- Споменава се сумата от 300 000 лева, която уж дъщеря ви е заработила от участия. Така ли е?
- Такива твърдения мога да ги нарека пълна фантасмагории. Няма такива числа. Тя припечелва някакви парички, но те отиват за нейното обучение, а не за измислен мой кредит, който не съществува. Даваме средствата и за нейната визия, защото на всяко представяне тя е с различна рокличка или обувчици. Тя не може да стане богата с тези участия, а и ние не сме алчни хора, които само мислят как тя да забогатее. Много сме принципни в това отношение. Пишат на разни места, че съм бил алчен човек, който използва детето си, за да си връща борчовете. Но това са откровени лъжи. Спечеленото от нея не е 300 000 лева, дори и 30 000 лева не е. Но не искам да навлизам в подробности.

- Семейството й беше обвинено, че Крисия не ходи на училище и е занемарила образованието покрай многобройните си професионални ангажименти.
- Това са пълни глупости! Тя е една от най-добрите ученички в класа си. Това го гарантирам и всеки, който пожелае, може да го провери или да говори с класната ръководителка и директорката. Преди няколко дни тя спечели много престижен проект заедно с нейния клас - 4Б. Крисия и нейният съученик Митко представиха проекта, който се казва „Олимпиада по гражданско образование“. Дъщеря ми е много изрядна в училище, както и в пеенето. Колкото е първа в пеенето, толкова е първа и в училище. При нея или се върши нещо, или се играе на детски игри - няма друг вариант. Прави го достойно, защото е силен характер още от малка. На моменти като родители чак се стряскаме от впечатление.

- Крисия забелязва ли атаките, които се засилиха към вашето семейство?
- Последния път, когато пътувахме към София, спрях на бензиностанция да заредя гориво. Видях един вестник, където имаше снимки на Слави Трифонов с автомобила си. Не пишеха нищо лошо за него, а че има нова приятелка. Криси, както разглежда тези снимки, изведнъж обърна на друга страница и вижда материал, в който пише, че тя изкарала 300 000 лева, а баща й дължи 2 млн. евро. Попита ме дали това е възможно и дали наистина е спечелила толкова много пари. Аз започнах да й обяснявам, но ми каза: "Обясни ми колко съм спечелила, но в играчки." Казах й, че така е сложно, но примерно й посочих, че е спечелила един микробус с играчки. И едва тогава по чисто детски ме разбра. Тя много добре чете и вече може да осъзнава за какво става въпрос. Крисия започна да разбира, че има някакво отношение към семейството ни. За щастие още не се рови в интернет, защото не ги знае сайтовете. Но това с вестника се случи съвсем случайно. Виждала е и 1-2 броя на друг вестник, където постоянно ни плюят. Излива се помия, в която няма никаква истина.

- Обвиняват ви още, че имате джип "Порше Кайен", който сте опитали да продадете с измама. Има ли нещо вярно?
- Да, написаха, че съм решил да си продавам джипа с измама. Защото уж колата ми била на лизинг, а новият собственик установил, че аз не съм го бил изплатил. Искам категорично да кажа, че семейният ни джип е купен с пари в брой, които платих на момента в голяма столична автокъща. Не е имало и една секунда лизинг или пък разговор за лизинг. В автокъщата ме познават и това също може да се провери. Знаят моя начин на плащане. Не знам защо продължават да се измислят подобни неверни неща. Парите ги бях взел от продажбата на семеен апартамент и ги дадох за автомобила.

- Имате ли предположение откъде идват тези нападки срещу вас и семейството ви?
- Има хора, които изпитват голяма омраза към моето семейство. Семейството ми усеща кои са тези хора. Бяха близки до нас, но след това се изолирахме от тяхното присъствие, защото се опитваха да ни измамят. Тези хора искат просто да бъдем смазани! Малко ми приличат на лисицата, която не стигнала гроздето, и казала, че е кисело.

- Това отразява ли се негативно на отношенията в семейството ви?
- Отразяват се. Жена ми е много умен човек, но децата преживяват стрес. Малката е много малка, но Крисия и кака й Тифани ги преживяват нещата. Съучениците им започват да ги питат дали баща им дължи милиони левове, или иска да излъже с колата. Децата понякога се прибират отчаяни от училище. Моите деца са изключително добри - не ги хваля, защото са мои, а защото проявяват добро възпитание. Мен ме нападат с разни материали, майка им я набедиха, че била момиче на повикване. Срамно е дори да се споменава - това е страшна простотия. Искат да ни съсипят - Крисия, мен, цялото семейство. И да убедят феновете на Крисия, че ние сме лоши хора. Забелязвам хората как ме гледат и ме подпитват за нещата, които са прочели за мен.

Реклама

- Набедиха ви и че имате любовница.
- Поредната лъжа! Аз съм денонощно със семейството си и дори не ми минават мисли за подобни неща. Жена ми е интелигентен човек и няма никакви съмнения. Аз много държа на семейството си. Няма да ни разбият, защото си имаме доверие.

- Обмисляте ли вариант да се преместите да живеете в София?
- Продължаваме да живеем в Разград, защото е спокойно и учителите са добри към Крисия и семейството. Досега 100 пъти можехме да се изместим, ако не бяха отличните преподаватели. Жена ми правилно казва, че трябва да изчакаме децата да поотраснат, преди да се преместим. След няколко години можем да направим крачки за промяна, освен ако не се случи нещо и насилствено да се махнем от този град, където животът реално е спрял. Ние живеем съвсем нормално - не сме богати, но парите ни стигат. С пеенето си Крисия ни праща на едно по-високо ниво, но то не е финансово. Важно за нас е децата ни да живеят нормално. Целта ни не е да караме последни модели "Мерцедес" или да живеем в разкошни къщи. За нас най-важното е да запазим децата си от всички ужасни нападки.

Реклама
Реклама
Реклама