Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4771050 www.bgdnes.bg

Тъстът на Ненчо Илчев се сгоди

Лили АНГЕЛОВА

Тъстът на актьора Ненчо Илчев - Илия Ангелов, се сгоди за поетесата Таня Бойчева на рождения й ден вчера, научи "България Днес".

Изпълнителят на "Блус за двама" от "Диана експрес" е баща на съпругата на Ненчо - Зорница, която играе в младежкия театър "Николай Бинев". Преди години Илия загуби съпруга, която се почина след злополучно заболяване.

Реклама

"Господ ми даде втори шанс в лицето на Таня. С нея се разбираме от пръв поглед. Дори съм написал музика по две нейни стихотворения и парчетата вече имат награди - едното е "Фиеста", а другото - "Изгубено сърце", не крие любовта си Илия. Изпълнителят тази година навършва 60 години и смята за рождения си ден да е готов и с биографичната си книга. "Не съм си и представял, че ще намеря отново любовта. Таня има два несполучливи брака, а аз бях силно свързан с покойната си съпруга. Но животът продължава", оптимистичен е Ангелов.

Илия и Таня се запознават на участие на композитора Митко Щерев. Не било любов от пръв поглед. Двамата излизат няколко пъти сред природата, говорят си за поезия. Чак по-късно осъзнават, че са един за друг.

От семейството на Ненчо Илчев също са щастливи, че бащата на Зори е намерил любовта. "Татко не е от хората, които обичат да са сами. Ние с Ненчо често оставяме сина ни Момчил, който тази година завърши втори клас, при него, за да си общуват, но това не му е достатъчно. Не бива да остарява сам. Щастливи сме за него", доволна е за избора на партньор на баща си щерката на Илия - Зорница.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама