Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4771344 www.bgdnes.bg

Илиана Беновска изригна: "България търси талант" е нагласено!

Форматът "България търси талант" е с предварително уговорен победител!

За това намекна журналистката Илиана Беновска, която допреди няколко дни бе част от журито на шоуто. В четвъртък от телевизията съобщиха, че блондинката вече няма да работи с екипа на предаването, а на нейно място ще седне някогашната вокалистка от „Ку-ку бенд“ Деси Добрева.

"Промяната е решение не на bTV, a на продуцента Слави Трифонов", официално обявиха от медията.

Реклама

"Аз се разделих с предаването, защото не бях съгласна да съм съучастник в търговията на таланти в името на шоуто, на зрелището, а може би и на продажбата и покупката", заяви Беновска в интервю за Радио К2, на което тя е и мениджър.
Хапливата журналистка тотално наруши мълчанието си, а може би и наказуемо издаде търговска тайна, че хонорарът, който е получила за 4 месеца в журито на „България търси талант“, е 15 000 лв.

„Въпросът е дали ние, аз като жури и институциите bTV и „Седем осми“ (фирмата на продуцента Слави Трифонов - бел. ред.), имаме право да манипулираме духа, духовността на хората“, коментира още тя. И допълни, че й шепнели в ухото кои таланти трябва да класира напред.

"Искам да попитам също така колко пари остават в телевизията и за продуцентите, след като цената на шоуто била с бюджет няколко милиона лева", чуди се Беновска.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама