Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4773216 www.bgdnes.bg

Били Зейн пие с Любо Чука

Известният холивудски актьор Били Зейн не пропусна да се развърти из столичния нощен живот. Звездата от блокбастъра "Титаник" съвсем не остана инкогнито при посещението си в "Бедруум". Той веднага бе обграден от тълпа красиви жени, които не пропуснаха да се наснимат с него. Женска компания не му липсваше, тъй като наточени не спряха да го свалят цяла вечер, разказват очевидци. Същото сполетя и привлекателния му колега - актьора от "Блейд" Стивън Дорф.

Двамата холивудски актьори бяха в една компания с Диана Любенова и мъжа й Лес Уелдън. Заедно с тях бе и бившият бодигард и шофьор на Христофорос Аманатидис-Таки - Любомир Симеонов-Чука. Впечатляващата височина и телосложение на известния като Любо-Чука българин не убегнаха от погледа на актьорите.

Реклама

Зейн и Дорф доста се развихриха на родна земя. Дамската половина от заведението не сдържа емоциите си и буквално ги окупира. Не само напъните на родните силиконки забавляваха звездите, но и фокусник, който им показа номера с карти.

Явно нощният живот и като цяло обстановката у нас е по вкуса на Били Зейн. Само преди дни той похвали родното Черноморие в социалната мрежа Туитър. „Аз съм черната овца на брега на Черно море. Кой да ти каже, че България прилича на Биг Сур (област в централната част на Калифорния)?", написа звездата като текст над снимките в профила си там.

Известният холивудски актьор е у нас на частно посещение. Докато се разхожда по Черноморието, той направи снимка на черна овца с герданче сред стадото.

Снимки: Дориян Тодоров, за Disco.bg

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама