Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4773285 www.bgdnes.bg

Зорница Линдарева, манекенка: Не спя със Сако!

Коя е тя:

Зорница Линдарева е на 32 години от София. Занимава се с мода, има висше образование по финанси, а сега учи психология в Нов български университет. Линдарева навлезе в публичното пространство като любовница на мъжа на бившата Мис България Жени Калканджиева - Тачо. Зорница беше един от най-скандалните участници в последния сезон на "ВИП брадър". Последната изява на манекенката бе в предаването "Мис Пепеляшка", където моделката прекара два дни на село.

Ина Илиева

- Зорница, как се чувствате след участието си в "Мис Пепеляшка"? Доволна ли сте от себе си?
- Снимките бяха тежки и се чувствах изморена, но и много удовлетворена. Мотивирана съм безкрайно много след това си участие и за миг не съжалявам, че съм приела поканата да участвам в шоуто. Най-силно впечатление ми направиха хората, които срещнах в селото. Тяхната оценка, тяхното положително отношение към мен са най-голямата ми награда. Защото хората там са искрени, при тях няма поза, а начинът на живот тук, в града, ни прави малко или много лицемерни.

Реклама

- Какво научихте за себе си от участието?
- На първо място съм много горда от себе си. Много хора ми писаха и ме похвалиха след излъчването на шоуто, което няма как да не ме зарадва. Доказах, че не съм комплексирана, че не е важно толкова да имаш силикон, а да не се притесняваш да вкараш този силикон във фермата при кравите. Доказах и на родителите си, че мога да се справя с всичко, а тяхната оценка е много важна за мен. Всичко е много преходно в този живот и е важно хората да осъзнаят, че всички са равни. Човек трябва да се чувства добре както в лъскавия начин на живот, който води, така и на село, при кравите. Затова и не се срамувах да обуя гумените ботуши, да се покажа без грим и прическа, напълно естествена.

- Коя от поставените задачи ви беше най-трудна?
- Не съм глезла и мога да върша всичко, което ми се възложи. Мога да работя, доказах го. Но животните, насекомите ... не мога да ги преживея. Нямам нищо против тях, но да са по-далеч от мен.

- Като дневен бюджет за момичето от село бяхте оставили 800 лв. Толкова ли харчите наистина ежедневно?
- Не! Няма как да харча толкова пари всеки ден. В това тежко финансово положение, в което се намират българите, в тази безработица е смешно и безумно да пръскаш всеки ден такива пари. Но ми се е случвало, имало е и такива дни ...

- Преди "Мис Пепеляшка" взехте участие в друг риалити формат - "ВИП брадър", който ви донесе както много положителни, така и безкрайно негативни емоции. Съжалявате ли, че се съгласихте да влезете в къщата?
- Не, никога не съм съжалявала. От всички книги, които съм изчела, разговорите ми с психолози и всичко, което съм научила, съм стигнала до извода, че никога в живота си не трябва да съжаляваш за нищо минало, за нищо, което си направил. Щом си го направил, значи така е трябвало, така си решил тогава и не трябва в бъдеще да се упрекваш и тормозиш, защото това е нездравословно и по-скоро вреди, отколкото да помага. Иначе и "ВИП брадър", и "Пепеляшка" ми харесаха безкрайно много като формати, само че във втория показах мои лични качества, а от първия бяха излъчени само подбрани моменти. И до днес не съм изгледала нито един епизод на "ВИП брадър" с мое участие. Имах много незабравими преживявания в къщата, запазих много близки отношения най-вече с Ели Кучкова, както и с Влади Въргала.

- В шоуто се разрази скандал между вас и Стефан Манов-Тачо, заради когото всъщност вие навлязохте в медийните среди. Той дори си позволи да ви посегне под въздействието на алкохола. Простихте ли му тази пиянска изцепка? В какви отношения сте в момента?
- В напълно нормални, последно се чухме, когато имаше рожден ден, за да го поздравя. Не мисля, че има какво да му прощавам, защото в къщата нещата са толкова различни от реалния живот. Две чаши вино там са две бутилки вино, всяко нещо е хиперболизирано. Там човек няма как да е себе си, всичко е изопачено.

- Папараците на Николета Лозанова ви бяха снимали преди няколко месеца с бизнесмена Ивайло Тодоров, по-известен като Иво Редбула. Той ли е човекът до вас в момента?
- С Иво сме много близки приятели. Не е имало нищо повече помежду ни. От кадрите на папараците излиза, че сме гаджета, но никога не са били такива нещата между нас. Смело даже мога да заявя, че сме като брат и сестра.

Реклама

- Бяхте засечена и в компанията на Стефан Бонев-Сако. С него също ли отричате да сте имали интимни отношения?


- О, да. Със Сако просто се познаваме и бяхме хванати от фотографи, след като съвсем случайно се бяхме засекли. Не съм имала интимни отношения с него. Ако имах нещо с него, нямаше да го крия. Смятам, че не е нужно и е смешно да лъжеш, че не си с някого, когато всъщност си.

- И все пак имате ли човек до себе си в момента? Мислите ли за брак, за деца ...
- Нямам сериозна връзка в момента. При мен нещата се случват толкова бързо, толкова шеметно. Не съм фен на брака като институция, защото виждам около мен колко много семейства се развеждат. Толкова пъти по ревюта съм била в булчинска рокля, че не ми е и фиксидея да се видя като булка. Децата вече са отделно нещо. Мисля, че това дали ще имаш дете до голяма степен е съдба. Минала съм през различни периоди - в един момент страшно много исках наследници, после реших, че ми е рано още. Сега съм се оставила изцяло в ръцете на съдбата. Каквото трябва да стане, ще стане.

Реклама
Реклама
Реклама