Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4775270 www.bgdnes.bg

Азис прецаква Ненчо

Любимецът на публиката Ненчо Балабанов ще се размине с голямата награда в шоуто "Като две капки вода". Имитаторът на Бойко досега има пет победи. Азис изостава, но предстои много напрегната битка в последната вечер на 25 май.

Много е вероятно победата да се измъкне от ръцете на Ненчо. В самия край на надпреварата Балабанов сам се прецака, гневни са феновете му. В последния етап всеки изпълнител сам трябва да избере кой артист ще имитира и коя песен ще изпее. Ненчо реши да влезе в образа на Коцето-Калки. Азис ще имитира всенародната любимка Цеца Величкович.

Реклама

"Това е най-любимият образ на фолкпевеца. Той няма къде да се издъни. Пял е Цеца десетки пъти, знае точно какво да направи", убедени са феновете на фолка.
Колкото и добър имитатор да е Ненчо, Коцето-Калки далеч не е толкова любим изпълнител на публиката. Самият продуцент на шоуто Маги Халваджиян остана изненадан от избора.

Разбира се, накрая Азис ще извади и най-големия си коз - верните си фенове.
"Гласуването е с есемеси. Нали се сещате какво означа това. Колкото и Ненчо да е харесван, нищо не може да се сравни с поддръжниците на Азис. Но това е регламентът. Ако се гласуваше в интернет, а не с есемеси, можеше и да е по-справедливо", издават и от екипа на шоуто. Те не отричат, че очакват фенската маса на краля на фолка да се активизира в последния момент.

Слуховете, че Азис е нагласеният победител, се появиха още в началото на шоуто. Факт е, че той влезе в образите на всичките си любими изпълнители, които имитира на сцената от много време - Бионсе, Майкъл Джексън, дори Слави Трифонов.

"Азис от самото начало пазеше Цеца за финала. Със сигурност ще направи невиждано шоу", убедени са зрителите.

За голямата награда в последния епизод на предаването ще се борят и Криско, и Филип Аврамов, но те нямат големи шансове за първото място.

Реклама
Реклама
Реклама