Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4779713 www.bgdnes.bg

Жената на Билалов тайно в България

Лили АНГЕЛОВА

Докато актрисата Лилия Маравиля се готви за премиерата на филма "Връзки" по Би Ти Ви, съпругът й - банковият консултант Лука Маравиля, палува с компания на яхта в морето, видя "България Днес". От снимка, тагната от общи приятели на девет години по-големия от Маравиля съпруг, се вижда, че той се весели с приятели и техните деца около Италианската ривиера.

"Ние не се ревнуваме. От 2001 г. сме заедно, обичаме се, а доказателство за любовта ни е нашата 12-годишна дъщеря Паола", споделя за снимката красивата Маравиля.

Реклама

Не само тя, но и партньорът й във филма "Връзки", който тръгва от 3 юни по Би Ти Ви - Михаил Билалов, може да се похвали с щастливо семейство. Звездата Джаро от "Под прикритие" очаква японската си съпруга с двете им момичета на премиерната прожекция на филма следващата седмица, научи "България Днес".

"Санае и децата ни Данае и Олга обичат България. Момичетата вече са ваканция и ако имат възможност, със сигурност ще дойдат да ме подкрепят за филма", споделя с гордост Мишо Билалов.

Успешни роли във филма "Връзки" правят още Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова и Николай Ишков, както и изгряващите актьори Лорина Камбурова и Алек Алексиев, син на актьора Стоян Алексиев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама