Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4908103 www.bgdnes.bg

Русо маце налази Башар На море съм със съпругата си, нямам друга жена, категоричен е актьорът

Русо маце налази един от най-желаните мъже у нас - актьора Башар Рахал.
Топпапараците на "България Днес" уловиха чаровния бивш водещ на предаването "Следващият, моля" в компанията на сексапилна блондинка, която часове наред не отлепяше поглед от него, видимо запленена от мачото.
В малките часове на нощта в популярен бар на къмпинг "Градина" Башар и стройната девойка се бяха отдали на сладки приказки и съвсем неволно размениха по някоя и друга прегръдка, без да се тревожат от въпросителните погледи на околните.

Пред "България Днес" актьорът бе категоричен, че не може да става и дума за интимна връзка между него и сексапилната блондинка и за пореден път заяви, че въпреки множеството медийни спекулации жените около него са чисто и просто добри познати и нищо повече.


"На морето сме се събрали толкова много хора, постоянно говоря с някого, забавлявам се с някого, това е нещо напълно нормално" - сподели Рахал, който в момента обучава млади актьори на морето и е заобиколен от изкусителни млади девойки.
Актьорът допълни още, че в момента с него е съпругата му Калина, която заедно с двете му дъщери живее в САЩ, но често идват в България.
"Единствената руса и красива жена в живота ми е съпругата ми" - категоричен е Башар, изпатил си многократно от злите езици, които постоянно му приписват различна любовница.
Само преди месец той разбуни духовете, след като беше уловен да целува в центъра на София младата актриса Ралица Паскалева. Макар в актьорските среди отдавна да се говори, че двамата са повече от приятели, пред "България Днес" той отрече горещата авантюра. Рахал сподели, че винаги се държи интимно с голяма част от колежките си и целувката му към Ралица не означавала нищо.
"Целувам много мои приятели. Ралица е един от най-близките ми приятели, с които много често се виждам и ме свързват. Ние работим заедно по доста проекти. Освен това водим часове по актьорско майсторство към МОНТФИЗ", разкри Башар, коментирайки също, че по същия начин се държи и с други свои приятелки актриси като Яна Маринова и Луиза Григорова.
По всичко личи, че клюките около Башар по никакъв начин не пречат на отношенията с половинката му Калина и въпреки връзката от разстояние актьорът винаги в твърдял, че е верен на съпругата си.
Башар се прибра окончателно у нас за снимките на сериала "Стъклен дом". Първоначално той възнамеряваше да остане, докато приключи участието му в продукцията на Би Ти Ви. Рахал така и не се върна да живее и работи отново в САЩ. Той получи други предложения за работа и избра да гради кариера в родината си. В паузите между снимките се прибира при семейството си в Щатите. Всяко лято с Калина и двете им дъщери Индия и Клоу ходят на море у нас. Самият Рахал твърди, че връзката от разстояние е най-добрата рецепта за успешен брак.
"Калина никога не би поискала това от мен да оставя работата си тук. Тя е умна жена и знае, че ако аз не работя професията си, ще съм един нещастен човек. Опитвам се да балансирам между двата континента. Това е нашата професия. Ние си имаме доверие", категоричен е Башар.
Повечето му колеги също са изненадани от връзката от разстояние, която поддържа със съпругата си. Рахал не се приема като секссимвол и страни от образа на колегата си Асен Блатечки. Въпреки това женското внимание към него е факт. Той постоянно е заобиколен от красиви жени.
"Не знам как успява да издържи на изкушенията. Винаги е с жени, но никога не си е признавал да е стъпвал накриво", чудят се колегите му актьори.

Признава само за Елен Колева

Славата на Башар като Дон Жуан не от днес. Преди време в актьорските среди упорито се говореше за негова афера с Елен Колева. Това се случва малко след като Рахал се прибира у нас, а Елен още не е срещнала фаталната си любов в лицето на Александър Найденов.
"Имаше заигравка с Елен Колева, която приключи преди четири години. Истина е", призна си след време актьорът. Той обаче отрича за певицата Миленита.
"С нея сме приятели повече от 20 години. Никога не сме били любовници."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама