Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4908135 www.bgdnes.bg

Анелия и Преслава НА НОЖ за Цеца! Карат се коя да пее повече преди сръбкинята

Лют скандал разтресе музикална компания "Пайнер" седмици преди големия концерт на сръбската звезда Цеца Величкович в Несебър, издават от фолксредите.
Две от най-прочутите фолкаджийки - Анелия и Преслава, са жестоко изпокарани и не искат и да чуят една за друга.
Както вече стана ясно, двете чалгарки ще са подгряващи изпълнителки на концерта на Цеца и ще имат за задача да повдигнат духа на публиката преди излизането на сръбската звезда на голямата сцена.
Причината за грандиозната разпра между Анелия и Преслава е фактът, че бившата на Коко Динев ще има цял един час непосредствено преди излизането на Величкович да изпълни едни от най-големите си хитове.


За разлика от колежката си Преслава ще трябва да се задоволи с много по-малко време, тъй като заедно с нея на сцената ще е и фолкпевицата Галена.
Ексизгората на Бирмата била жестоко обидена, че нейното творчество е пренебрегнато за сметка на това на конкурентката й Анелия.
Двете чалгарки не се понасят от дълго време, а след като Преслава грабна приза „Певицата на годината“, Анелия буквално избесня срещу колежката си.
Междувременно в медиите плъзна слухът, че Анелия напълно е изместила колежките си и Галена и Преслава ще са аут от концерта. Организаторите на събитието бяха категорични пред "България Днес", че такова нещо няма и че и трите чалгарки ще подгряват Величкович. Анелия обаче ще има повече време от другите две - нещо, което Преси се заканила, че ще й го върне тъпкано.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама