Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4908764 www.bgdnes.bg

Вижте прелестите на най-сексапилната жена! РИТА ОРО - Тя детронира Ирина Шейк и Кейт Ъптън по всички еротични параграфи

Най-сексапилната жена в света Рита Оро извади на показ всичките си прелести на яхта в Ибиса за кеф на силния пол.
24-годишната певица от албански произход е на почивка с приятели в луксозния испански курорт, където отмаря след изтощителния й дебют за британския "Х фактор". В началото на юли родената в Прищина красавица е определена от десетките хиляди читатели на излизащото на Албиона сп.

ZOO за най-секси мацка. Изпълнителката на хита Hot Right Now изпревари манекенката Ирина Шейк и миналогодишната водачка в класацията - актрисата Кейт Ъптън, с еротичните танци в клиповете си, както и с ролята си в холивудската продукция "Петдесет нюанса сиво". Миналото лято Рита, която още като пеленаче заминава на Острова с родителите си, е едва на 21-во място в престижната класация на сп.

Реклама

ZOO. Трите парчета в Топ 3 на американския поп чарт от началото на 2015 г. помагат да се изкачи на върха, което й осигурява и участие като съдия в "Х фактор".
Окрилена от мълниеносната слава, палавата Оро демонстрира на Ибиса пищен бюст и стегнато тяло, по което въздишат милиони мъже по земното кълбо.

Атрактивната блондинка е душата и сърцето на многолюдната компания, която искрено се забавлява в нейно присъствие. Най-доволна от суетата и медийния интерес към момичето е Мадона, която наскоро избра албанката за ново лице на марката си за дрехи и аксесоари Material Girl.

Единственият с пръст в устата от ваканцията на Рита е бившето й гадже Рики Хилфигер, с когото се разделиха в началото на лятото след постоянни свади и скандали. Синчето на култовия дизайнер Томи Хилфигер още не може да прежали хубавицата и я засипва с есемеси с предложения да се съберат. Оро обаче е категорична - певецът е бита карта и си търси нещо ново.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама