Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4908803 www.bgdnes.bg

ХЪЛК ХОГАН изригна: Шибан негър чука щерка ми

Любовта на дъщерята към бащата няма граници и в това лично се увери най-обичаният и тачен кечист Хълк Хоган.
27-годишната Брук, от брака му с Линда Кларидж, излезе публично и го защити от медийния линч, на който е подложен 61-годишният мустакат мъжага.
"Всички псуват и говорят обидни думи в частния си живот. Това е нещо нормално. Нищо толкова сериозно не е станало. Баща ми може само да послужи за пример, защото е променил битието на много хора в положителна насока", изригна чедото на Хоган.


Повод за сърцераздирателната пледоария стана расисткият скандал, който се заформи около Хълк в края на юли. Американски сайт за клюки публикува аудиозапис от 2007 г., на който Хоган плюе негрите пред бъдещата си любовница Хедър Клем. На него кечистът многократно повтаря фразата "шибани негри", ядосан от факта, че щерка му Брук е правила секс с чернокож мъж.
"Предпочитам, ако вече ще чука някакъв негър, по-добре да се омъжи за двуметров негър със стотици милиони долари. Например баскетболист!", казва още световноизвестният американски спортист от южните щати. Циничните му коментари, които са крайно неприемливи за пуританите отвъд океана, отприщват лавина от гневни реакции на знаменитости и обикновени хора и Хълк е разпънат на кръст. Съкрушителният удар идва от Световната кеч федерация (WWE), която го изхвърля като 13-о прасе от организация и заличава всички материали с неговия образ и име от сайта си. Милионният договор е прекратен едностранно, а WWE се разграничи категорично от тирадата от псувни срещу афроамериканците.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама