Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4912440 www.bgdnes.bg

Мама Божка спира Пацо за трето висше Звездата от "Биг брадър" обмисля кариера в енергетиката

ДИМИТЪР АНДРЕЕВ

Желанието на най-известния жител на град Гълъбово Панайот Кючуков, популярен повече като Пацо от "Биг брадър", да запише трето висше е срещнало категоричен отпор от страна на майка му Нели. Прототипът на екранната героиня мама Божка е основен меценат на академичните амбиции на "щастливия безработен", както сам се определя Панайот.
През септември на бившия футболист предстои защита на дипломна работа в Габровския технически университет, където той завършва специалност "Индустриален мениджмънт". Темата, която Пацо е избрал, е злободневна за град Гълъбово и е свързана с опазването на околната среда. Първото висше образование на Панайот е "Социална педагогика", която е завършил в Тракийския университет. Новата му амбиция била да запише и футбол в Националната спортна академия, но мама Нели е заявила, че повече не може да му плаща семестриалните такси. Ако иска да учи, Панайот ще трябва да си намери първо сериозна работа и да финансира сам жаждата си за знания. Затова той се е замислил за кариера в енергетиката, тъй като този отрасъл е широко разпространен и добре заплатен в неговия край. Затова отсега Пацо се оглежда за подходящи контакти, които да дадат тласък на бъдещата му реализация в енергийния бранш.
Иначе Панайот преди дни се прибра в Гълъбово, за да подготви предстоящото участие на звездния "Отбор на сърцето" в демонстративен благотворителен мач срещу ветераните на местния ФК „Ботев“, който ще се проведе на 28 август - празника на града.
В състава личат имената на "колегата" му от "Биг брадър" Лео Бианки, певеца Орлин Павлов, бившия национал на България Предраг Пажин, рапъра Играта и др.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама