Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4915746 www.bgdnes.bg

БГ знаме превзе МЕГАДУПЕ

Безкрайно може да се спори по въпроса дали българско знаме някога е пленявано в битка, но едно е сигурно - никога трикольорът не е служил на цветнокожа пищна певица да се повие. Досега.
Ники Минаж, една от най-актуалните изпълнителки в света, показа националистически моден вкус, на който и Деница на Волен ще й завиди. Шоколадовата певица се изфука с рокля в бяло, зелено и червено. Дрехата е доста модерна и разкрива корема й.
32-годишната сексбомба е с африканско-индийски корени и през 2008-а става Жена на годината в САЩ. След това записва с известни имена като Давид Гета, Еминем, Риана и други. Но без съмнение това, което я прави най-известна, е провокативният й стил. Тя често си сменя цвета на косата и от жълта се вапца зелена или розова. Обича ексцентричните сценични костюми, но най-много грижи полага за огромния си задник. В почти всеки клип Ники Минаж тресе сочно дупе и не се свени да го покаже в близък план.
Тя не е първата, която се увива в българския флаг. Камелия, чалгаджийката, предизвика скандал преди няколко години Камелия бе на топа на устата, защото се появи на концерт по знаме и голи цици. Неуспелият рапър Мишо Шамара пък беше разследван заради скандалното си парче "Бяло, зелено, червено".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама