Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4916106 www.bgdnes.bg

ДесиСлава дебелее от любовна мъка

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата ДесиСлава драстично надебеля, видя "България Днес". Изпълнителката е натрупала доста излишни килограми, които вече трудно може да прикрива.


Самата певица признава, че за нея битката с теглото е всекидневно изпитание, тъй като по наследство страда от наднормено тегло. И за разлика от повечето си колежки е принудена много да внимава какво яде, защото всяка излишна хапка й се лепва и напълнява.

Реклама


Сега положението обаче се е усложнило от последните драматични случки в личния живот на популярната певица. Тя се раздели с дългогодишния си приятел - ММА боеца Светлозар Савов, и все още тежко преживява неприятния развой на съдбата. Емоционалният стрес и психическото натоварване допълнително спомагат за трупането на килограми от сексапилната изпълнителка, която в началото на кариерата си можеше да се похвали с перфектна визия. В наши дни положението е доста по-различно и тя изглежда далеч по-пухкава, забелязват наблюдателните й почитатели.


Дори в последните видеоклипове, които пусна на музикалния пазар, ясно се вижда, че ДесиСлава е по-едра от нормалното.


Вместо да се съобрази с теглото си и да не се облича толкова предизвикателно по участия, певицата продължава да залага на оскъдни дрехи. Тя залага на предизвикателните тоалети, за да привлече мъжкото внимание, след като сърцето й отново е свободно. Тя признава, че продължава да мисли за Савов и преживява раздялата.


"Не знам дали има надежда пак да се съберем след толкова събирания и разделяния през последните няколко месеца. Не знам дали има някакъв такъв шанс. Единственото, което знам, е, че се обичаме. Убедена съм в това, дори от негова страна. И на двамата ни е много трудно! Наистина не мога нищо да кажа за в бъдеще, просто мога да кажа, че го обичам все още и любовта ми не се е променила към него. Не знам... Оказа се, че не всичко е любов. Това е един урок, който получих в живота - дори и да срещнеш голямата любов, нещо много истинско, оказва се, че и това не е всичко. Казвам го с голяма тъга, защото се оказа факт, който си го доказах на себе си",


В момента цялото внимание на ДесиСлава е съсредоточено към сина й Майки и музикалната й кариера и там хвърля почти всичката си енергия. Хора от Русе разказват, че ММА боецът не си губи времето и вече няколко пъти е забелязван да излиза с млади хубави девойки от дунавския град.

Реклама
Реклама
Реклама