Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4916145 www.bgdnes.bg

Румен Вълка спасил Азис от изнасилване

Димата Руснака приживе: Мога да опъна този папагал

Румен Вълка
спасил Азис
от изнасилване

След сексдрамата певецът е изповедник на Ивайла Бакалова

Популярният бизнесмен Румен Гайтанджиев-Вълка спасил фолкидола ни Азис от изнасилване, научи ДБългария ДнесУ.
Това се случило точно преди десет години. Главният виновник за случката бил Ддобре облечениятУ бизнесмен Дмитрий Минев Ц Димата Руснака. Свидетел на драмата разказа пред вестника, че бурният нрав на руснака с български паспорт се разиграла в столичния клуб ДПланетаУ, където сикаджията обичал да разпива с шумни компании до зори. За пикантния случай още се носят легенди в подземния свят. Самият покоен Дмитрий Минев се хвалил, че можел да Допъне яко тоя папагалУ.
А ето я и случката. Към 2,30 часа след полунощ Руснака и аверите му отиват в ДПланетаУ, където участие има Азис. Димата е солидно почерпен. Свидетели разказват как Дмитрий седнал в едно от сепаретата и поръчал Азис да дойде на масата му. Певецът тутакси изпълнил поръчката, страхувайки се да не яде бой от агресивната мутра. ДЕй, ти сега на какъв се правиш? Гей ли си, мъж ли си, какъв си?У, казал Руснака и накарал изпълнителя да седне в скута му пред погледа на любовницата му и десетина охранители. Азис със сълзи на очи се примолил на мутрата да не го унижава публично. Димата настоял певецът да седне на крака му и да му пее на ушенце хитовете си.
ДВ един момент Руснака го изблъска грубо и разпореди: ДЯ да дойдат сервитьорите и да ми направят параван! Тоя ще го на*ба пред всички и ще го снимам с камера.У Настанала суетня, притеснени келнери се строили в шпалир около масата, а Димата си разкопчал панталона. Певецът се разревал от шока и паднал на колене пред мутрата с молба да не го унижаваУ - разказват присъстващи на грозната сцена. И описват как Руснака бил безмилостен и тръгнал да му смъква гащите. Азис е спасен от изнасилване в последния момент от мъжа на Ивайла Бакалова Ц Румен Гайтански-Вълка, който случайно е в кръчмата.
Той бил приятел на Руснака и се приближил до масата. Като видял какво зверство се готви да извърши сикаджията, Вълка го разубедил и направил знак на Васко от Костинброд да се изнася на секундата от заведението. ДДимата беше страшилището на кръчмите. Всички певци трепереха от него, веднъж беше на косъм да изнасили и Камелия. Много мразеше ромите, непрекъснато се гавреше с тяхУ, спомня си музикант от оркестъра на заведението.
ДНяма да коментирам каквото и да било от миналото. Това вече не ме засягаУ, не отрече с днешна дата ромският славей, загърбил и забравил всичките си проблеми с хора от подземния свят. Това не е бил единственият случай, в който Руснака се държал лошо с ромски певец. Възмутени си спомнят и разказват как веднъж Димата едва не пребил от бой певеца от оркестър ДКиткаУ - Щилиян. Той го извикал на масата си да му пее. Внезапно хванал главата му и я заврял в чинията си със салата. ДАбе, ето на това му викат мазен циганинУ, казал Димата и посочил на сътрапезниците си плувналото в олио лице на ромския музикант. След убийството на Руснака Азис прави следния коментар пред свои приятели: ДГоспод чу молбите ми! Молил съм му се този изверг да бъде убитУ.
За случката от онази нощ разбрала и бившата моделка Ивайла Бакалова. Нея Васил първо информирал за преживяното и благодарил на мъжа й. Оттогава двамата са най-добри приятели. ДАзис й е като душеприказчик. Споделя му всичко, дори двамата се появиха във ДВИП брадърУ под ръка. Ивайла бе нещо като дама на Азис при влизането му в къщата. Когато моделката се раздели с Румен, единствено ромският славей направил всичко възможно да ги сдобри. ДТичаше да се вижда с единия, после с другия с цел да ги събере поне заради дъщеря им Рая, но това се оказа безсмисленоУ, коментира приятел на двамата.
Певецът от Костинброд и днес е най-добрият приятел на красавицата. Двамата бяха засечени преди седмица на раздумка в ресторант, а бившата участничка в риалити шоуто ДКъртицатаУ дори му показа незаздравялата си рана на крака. ДС Ивайла сме сестри, сякаш една майка ни е раждала. Много си я обичам!У Една от най-красивите ни миски пък сподели от своя страна, че с Васко често се случва да мислят еднакво. ДПонякога е достатъчен само един поглед, за да се разберем. Нерядко се улавяме да мислим за едно и също нещо. Като близнаци сме и аз го обичамУ, с усмивка заключава Мис България 2001, която, както знаем, има близначка Божидара.

каре

Снайперист
пръска сърцето на Минев

24 октомври 2004 г., 18,30 ч. В идеалният център на София е смъртоносно прострелян Дмитрий Минев - Мината Руснака.
Една от емблемите на бившата силова групировка СИК бе покосен с един куршум в сърцето от тайнствен снайперист. Руснака е починал на място. Фактът, че е бил с обичайния си ескорт от два джипа и едно "Ауди" и около десетина човека охрана, не му помага особено.
Убийството на Руснака идва малко след като на остров Аруба бе убит Поли Пантев, при взрив в асансьора загина Стоил Славов, а в градината на ресторант "Славия" бе застрелян Милчо Бонев, известен като Бай Миле.

Азис е оставил случката в миналото

Вълка се проявил като благороден

Бакалова станала първа дружка на певеца след инцидента

Руснака вече не е между живите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама