Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4917290 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани се събра с гаджето Силиконката измоли още един шанс от еротичния танцьор

Бившата носителка на титлата "Мис Силикон" и една от най-скандалните родни моделки - Джулиана Гани, се събра с бившата си половинка, научи "България Днес".
Едрогърдата брюнетка преживя жестока драма заради раздялата си с бившия еротичен танцьор Роман, с когото дълго време живяха под един покрив.
Месеци наред Гани даде всичко от себе си да намери заместник на атлетичния младок, но според запознати на няколко пъти е ударила на камък в опитите си да завърти главата на някой по-заможен господин и в крайна сметка е измолила последен шанс от Роман.
След раздялата им Джулиана бе категорична, че нещата между тях са приключили и връщане назад няма, но само няколко месеца по-късно моделката отново е с бившия си любим.
"Опита се да намери някой чичко-паричко, който да я гледа, защото Роман не може да задоволи всичките й нужди, но видя, че й е минало времето, а и никой няма да я вземе, имайки предвид, че танцува полугола всяка нощ" - коментират злите езици.
Крахът в отношенията между Гани и колоритния танцьор настъпи, когато Роман поиска половинката му да сложи край на кариерата си като еротична танцьорка и да излезе от медийното пространство.
По всичко личи, че младокът се е примирил със скандалния имидж, който половинката му има, и я е прибрал у дома за пореден път.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама