Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4920086 www.bgdnes.bg

Роди се Васил Божков-младши Софиянски: Жените у дома се грижат за внуците


Надя Панкова

"Тази сутрин (вчера - бел. авт.) Мая стана кака на бебе Васил! Много сме добре и безкрайно щастливи! Благодаря на доц. Славчев, д-р Дяволов, д-р Павлова и целия екип! Усещането е неповторимо!"
Така отбеляза раждането на второто си дете в социалните мрежи дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски - Ива. Тя роди в "Майчин дом", а малкият Васил, кръстен на дядо си, бизнесмена Васил Божков, е с идеални мерки.
Бебето тежи 3,8 килограма и е високо 52 сантиметра. Васил Божков-младши е второ дете на Ива и Антон Божков, които се сдобиха с дъщеричка Мая преди близо две години. Преди броени седмици пък каката на Ива - Елена, дари Софиянски с трето внуче - Камен. Щастливият дядо сподели пред "България Днес", че "при толкова жени вкъщи има кой да се грижи за внуците", а той само им се радвал.
Бабата Алиса на шега коментирала, че жали хлапетата, ако някой каже, че приличат на известния си дядо, смее се Софиянски. Той пък се радва еднакво на всяко от внучетата си и не се сърди, че Камен и Васил са кръстени на другите си дядовци. "Нека и другите дядовци се радват", великодушен е Софиянски, който вече има внук, кръстен на него. Стефан-младши е на осем годинки и е първото дете на голямата му дъщеря Елена. Дядото Васил Божков също е извън себе си от радост, че снаха му Ива кръстила внучето на негово име, но се радвал не по-малко на невръстната си внучка Мая.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама