Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4921190 www.bgdnes.bg

Галин заби ревнива блондинка

Добромир ДОБРЕВ

Най-вървежният чалга изпълнител в момента Галин заби страхотно русо гадже, видя лично "България Днес". Секссимволът сред тийнейджърките бе спряган с най-различни любовници, но истината най-накрая лъсна. Мацката, която си ляга в леглото му, е старозагорка и се казва Мариела Едрева. 21-годишната фурия е манекенка и често се снима в попфолк клипове.
Тя обаче ревнува ужасно много любимия си, който постоянно е заобикалян от куп жадни за ласки негови фенки. Мариела често вдига скандали на Галин заради близостта му с момичета по време на негови участия. "България Днес" дори стана свидетел на това как цяла тълпа разгорещени фенки нападнаха фолк певеца, докато той хвърляше в екстаз посетителите на вървежна чалга дискотека на крайбрежната алея във Варна.


Сексапилната русокоска, която завъртя главата на Галин, прекарва почти цяло лято по морето. Тя се пече винаги без горнище, за да докара шоколадов тен на циците си. В момента Мариела е на почивка в Сълнчев бряг и очаква с нетърпение своя жребец, който в събота има участие в курорта. Галин ще пее в скандалната дискотека, където беше убит боса на ВИС Георги Илиев преди 10 години.
Иначе яростта на Едрева към останалите обожателки на момчето й бълва и в социалните мрежи. Тя реагира много остро на своя конкурентка, която си позволява да нарече Мариела "ку*ва". От своя страна гаджето на Галин избухва: "Ако имах х**, първа щеше да ми духа".

Запознати твърдят, че се е стигало дори и до бой за сърцето на Галин, като разпалените фенки се хванали за косите и забърсали пода.
Дълго време Галин бе набеждаван за гей заради метросексуалното му излъчване и тънко оформените вежди. 24-годишният изпълнител категорично опровергава това.
"Имал съм предложения за секс от фенки, разбира се. Въпросът е доколко си склонен на такива предизвикателства. Ако някое момиче има съмнения относно моята сексуална ориентация, може да дойде и да провери, нямам нищо против! Ако е по-симпатична, нали", шегува се Галин.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама