Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4923982 www.bgdnes.bg

Крисия прецаква Ники Кънчев

Успехът на дългоочаквания нов сезон на шоуто "Биг брадър" по Нова телевизия е под въпрос.
Предаването стартира на 17 август и се очаква да вдигне до небето рейтинга на телевизията. Продуцентите обещават зрелищен старт на риалити предаването за обикновени българи след седемгодишно прекъсване.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целият текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме утре в в хартиеното издание на "България Днес"

14 скандални личности ще влязат в къщата, а накрая един от тях ще спечели 50 000 лева и лек автомобил.
"За мен този сезон е много специален, защото и аз като зрителите с нетърпение очаквам истинския 100% натурален "Биг брадър" да се завърне и да взриви ефира", загатва за изненадите водещият Ники Кънчев.
Грандиозният старт е помрачен от конкурентната телевизия. От Би Ти Ви отвърнаха на удара с най-големия си коз в ръцете - детето чудо Крисия. Точно в понеделник телевизията ще излъчи кастинг от националната селекция за песен на детската "Евровизия". Крисия ще открие концерта и ще даде път на младите таланти.
"Където дават Крисия, рейтингът е висок. Всички ще искат да гледат талантливи деца като нея. Обикновено рейтингът при старта на нов сезон на "Биг брадър" винаги е много висок и в полза на Нова телевизия. Този път обаче Крисия и другите деца могат да объркат сметките", притеснени са от екипа на предаването. Продуцентите ще инвестират голям бюджет в най-известното риалити предаване. Те се надяват още с първия епизод да впечатлят зрителите.
В отговор Би Ти Ви ще покажат най-талантливите деца, които да заместят Крисия на "Евровизия". Вече има и няколко фаворити, които са впечатлили журито. С кастинга за надпреварата са се заели Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото. Според регламента участниците трябва да са на възраст между 10 и 15 навършени години в деня на провеждането на детската "Евровизия". Професионални български музиканти и композитори ще изберат най-добрите изпълнители. Одобрените кандидати ще се явят пред комисия, която трябва да определи финалистите в конкурса. В последния етап на кастинга финалистите ще представят по една песен на живо в "Шоуто на Слави", победителят ще бъде определен само чрез интернет гласуване.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама