Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4926979 www.bgdnes.bg

Гаджето на Милянкова глези децата й в Гърция Новият мъж на манекенката осигури малчуганите с почивки цяло лято

Ирена Милянкова най-сетне намери спокойствие за себе си и четирите си деца, научи "България Днес".
Моделката вече не крие връзката си с богаташ, който има бизнес в Гърция и по всичко личи, че новата й изгора няма нищо против да глези нея и отрочетата й и да изпълнява всяка тяхна прищявка.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целият текст и още подробности по темата може да четете утре в хартиеното издание на вестник "България Днес".

Новото гадже на многодетната майка – Никола, дава мило и драго за наследниците на манекенката и цяло лято са изкарали на почивка в Гърция, споделят запознати.
Както "България Днес" първи писа, гологлавият брокер, който изкарва луди пари от недвижими имоти, е завъртял главата на Ирена още преди година, но едва преди няколко месеца двамата разкриха за връзката си и моделката започна работа при него.
Това дошло като гръм от ясно небе на бившия й и баща на четирите й деца - Росен Чолов-Чолата, свикнал години наред Милянкова да е до него и кротко да търпи проблемите му със закона.
Съденият за сводничество Чолов, който миналия месец бе пуснат от ареста, се заканил да отмъсти на баджанака си, че му е отнел семейството и си е позволил да влезе в ролята на баща на децата му.
Чолата не можел да повярва, че Ирена си е позволила връзка с други мъже, докато той е бил зад решетките, и бил категоричен, че това няма да й се размине.
Нашите топпапараци хванаха манекенката да флиртува с много по-млад от нея мъж, когато тя и Никола за кратко бяха в обтегнати отношения.
По всичко личи обаче, че Ирена е изгладила дрязгите с възлюбения и в момента отново е на крилете на любовта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама