Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4926982 www.bgdnes.bg

Секс сред кокошки в "Биг брадър" 12 ВИП-а с тайна награда

Лили АНГЕЛОВА

Уроци по тантричен секс (дълъг и чувствен без оргазъм) сред кокошките, как да се оженим за богаташ, ако сме ромка с висше, или как да нахраниш петте си деца плюс съпруга по най-бързия начин, ще видят зрителите в новия сезон на "обикновения" "Биг брадър", убеди се "България Днес" от къщата в Нови хан.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целият текст и още подробности по темата ще публикуваме утре в печатното издание на вестник "България Днес".


"Започваме тази вечер под надслова "100% натурално" четири седмици, а след това ще продължим с ВИП участниците, които и тази година са изключително забавни и силни", сподели шефът на "Биг брадър" за България Нико Тупарев от къщата. Според правилата понеделник ще е лайфът, а в четвъртък номинациите. Водещи ще са отново Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. "Наградата за "обикновените" хора ще е 50 000 плюс автомобил. ВИП-овете ще имат друг тип награда, засега е тайна", обясни още Тупарев. Къщата, в която ще живеят 14-те участници - седем жени и седем мъже, е тип "селски лукс". Кухнята е на двора, има казан за готвене. Банята също е там, а импровизираният "бойлер" е варел с вода. Тоалетната също е "по вънка". "Ако е студено, участниците може и да не се къпят, тяхна воля", обясни през смях Олга Лозанова. Седемте жени участнички са коя от коя по-красиви и атрактивни. "Едната е тип Лолита, другата ще покаже тантричен секс, третата е рускиня, която живее в Швеция, четвъртата е ромка, женена за чужденец, а петата - възрастна жена с пет деца плюс съпруг", разказа за влизащите днес в къщата Ники Кънчев. "Всеки един от участниците е достатъчно богат на емоции и средства. Голяма част от тях са израснали с играта и им е мечта да участват в нея", добави още Нико Тупарев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама